Este posibil de creat un script de upload video/audio in felul urmator?
1.Pentru fisier "mp3" se uploadeza fisierul "mp3" (Titlu - Nume), astfel se creeaza (Titlu - Nume.php) se indexeaza automat se inseriaza adresa "url" a fisierului "mp3" intr-un player video cu o imagine de fundal prestabilita, ca si cum ar fi un clip dar cu o singura poza pe fundal. Un exemplu ar fi pentru fisier "mp3" Trilulilu.ro,dupa upload-area fisierului de tip "mp3" se creaza pagina instant se indexeaza si i se "aplica" automat o imagine de fundal prestabilita iar aceasta se adapteaza atat "half screen" cat si "full screen".
a.HalfScreen - postimg.org/image/60sus4m7v/
b.FullScreen - postimg.org/image/t9kt44ryp/
Doresc colaborare.
Script Upload gen Trilulilu
-
Script Upload gen Trilulilu
MarPlo
Salut
Daca vrei un script gen Trilulilu, sau YouTube, poti incerca unul din acestea (sunt gratuite):
- PHPmotion
- ClipBucket
Daca vrei sa-ti faca cineva un script personalizat contracost dupa specificatiile tale, te poate costa sute de euro. Daca ai banii ca sa-i folosesti pentru un astfel de script, cred ca vei gasi ofertanti.
Daca vrei un script gen Trilulilu, sau YouTube, poti incerca unul din acestea (sunt gratuite):
- PHPmotion
- ClipBucket
Daca vrei sa-ti faca cineva un script personalizat contracost dupa specificatiile tale, te poate costa sute de euro. Daca ai banii ca sa-i folosesti pentru un astfel de script, cred ca vei gasi ofertanti.
LledMarius
Chestia ca eu am trimis mesaje la companii IT "programatori" nu am primit nici un raspuns,
Player-ul cu functii setari pxRezolutie (precum cel de la youtube) l-am gasit , ceea ce vreau este ca atunci cand cineva urca un fisier mp4 ceva HD acesta sa ramana original dar si sa se converteasca pentru 480,360 px pentru conexiuni mai slaba.
Totusi, chestia asta (cenversia) se face pe un server sau pe host, iar daca se face pe server poti fi mutate printr-un script php ceva pe host iar dupa un timp sa se stearga cele de pe server , (pentru a ramane spatiu pentru eventuale noi conversii ) ?
Poate te pricepi sa-mi explicit.. oricum merci pentru linkuri .O zi buna.
Player-ul cu functii setari pxRezolutie (precum cel de la youtube) l-am gasit , ceea ce vreau este ca atunci cand cineva urca un fisier mp4 ceva HD acesta sa ramana original dar si sa se converteasca pentru 480,360 px pentru conexiuni mai slaba.
Totusi, chestia asta (cenversia) se face pe un server sau pe host, iar daca se face pe server poti fi mutate printr-un script php ceva pe host iar dupa un timp sa se stearga cele de pe server , (pentru a ramane spatiu pentru eventuale noi conversii ) ?
Poate te pricepi sa-mi explicit.. oricum merci pentru linkuri .O zi buna.
MarPlo
Am inteles ce vrei, dar la conversii video pe server nu ma pricep; si nici nu ma mai ocup sa fac sripturi, doar incerc sa ajut pe forum cu ceea ce stiu si mici coduri.
S-ar putea ca ClipBucket sa aibe optiune de conversie pentru rezolutie.
De exemplu, in documentatia lui are o pagina despre "Video Conversion Settings", la adresa:
docs.clip-bucket.com/video-conversion-settings
La fel, poate are si PHPmotion, trebuie doar sa le testezi si sa le studiezi documentatia sau daca au ceva addon-uri.
Nu cunosc mai mult despre aceste scripturi.
Incearca si pe forumuri mari, precum: forum.softpedia.com/
S-ar putea ca ClipBucket sa aibe optiune de conversie pentru rezolutie.
De exemplu, in documentatia lui are o pagina despre "Video Conversion Settings", la adresa:
docs.clip-bucket.com/video-conversion-settings
La fel, poate are si PHPmotion, trebuie doar sa le testezi si sa le studiezi documentatia sau daca au ceva addon-uri.
Nu cunosc mai mult despre aceste scripturi.
Incearca si pe forumuri mari, precum: forum.softpedia.com/
Subiecte similare
- Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.