script de upload media
-
script de upload media
Va salut. Doresc un script PHP de upload media .Pe scurt, am un site care se vrea a fi cu filmulete video uploadate de vizitatori.Doresc sa selectez totusi filmuletele in sensul ca vreau sa fie filmulete despre lucruri deosebite ( inventii, campanii, lucruri extraordinare, etc)Am saitul, formularul de upload, playerul etc.Pb este ca nu ma descurc suficient cu PHP si de aceea cine ma ajuta pot oferi gazduire gratuita la un domeniu sau doua si chiar un baner sau link pe site-urile mele. Va multumesc, Cristian.
codreanuandrey
Fa-ma sa inteleg. Deci tu vrei sa faci un site in care, vizitatotii tai sa uploadeze filme pe categorii ? Daca chiar asta vrei, eu te pot ajuta .
maximmus_k
Nu neaparat pe categorii...asta le selectez eu...adica nu vreau sa uploadeze toate porcariile..deci vreau filmulete interesante, educative
etc. ceea ce vreau eu este scriptul de upload si ceva asistenta..adica cum fac playerul sa vada filmele incarcate..etc...chestii din astea
Deci ca sa fiu ma8i explicit:
1. Prima pagina trebuie sa arate o lista cu filmuletele incarcate pe zile..un play list de fapt.
2. Dand clic pe un link din lista se deschide o pagina cu filmul respectiv...unde deasupra undeva sa fie Prev si Next. (Asta nu e pb ca le am si le stiu am zis doar ca idee)
3. Pagina de upload in care contine un formular de upload , titlul,descriere, etc (exista si aceasta)
Deci ma intereseaza scripturile care fac legatura intre ce am zis eu mai sus. Upload, listarea in ordine dupa data zilei, etc.
in fine...nu stiu daca m-am facut inteles..sunt putin obosit si zapacit asa ca daca mai sunt nelamuriri o sa revin.
Va salut..Cristian
etc. ceea ce vreau eu este scriptul de upload si ceva asistenta..adica cum fac playerul sa vada filmele incarcate..etc...chestii din astea
Deci ca sa fiu ma8i explicit:
1. Prima pagina trebuie sa arate o lista cu filmuletele incarcate pe zile..un play list de fapt.
2. Dand clic pe un link din lista se deschide o pagina cu filmul respectiv...unde deasupra undeva sa fie Prev si Next. (Asta nu e pb ca le am si le stiu am zis doar ca idee)
3. Pagina de upload in care contine un formular de upload , titlul,descriere, etc (exista si aceasta)
Deci ma intereseaza scripturile care fac legatura intre ce am zis eu mai sus. Upload, listarea in ordine dupa data zilei, etc.
in fine...nu stiu daca m-am facut inteles..sunt putin obosit si zapacit asa ca daca mai sunt nelamuriri o sa revin.
Va salut..Cristian
maximmus_k
Se pare ca nu doreste nimeni sa ma ajute....poate am explicat prea complicat sau oferta mea nu atrage ))
MarPlo
Salut
Ai explicat destul de clar ce vrei. Probabil, ori oferta nu atrage ori cei care ar putea face acel script nu prea au timp si pt. asta.
Ai explicat destul de clar ce vrei. Probabil, ori oferta nu atrage ori cei care ar putea face acel script nu prea au timp si pt. asta.
maximmus_k
Ms pentru mesaj.Atunci am sa te intreb pe tine cate ceva daca nu te deranjeaza sa-ti bati capul putin cu mine:).Pot folosi scriptul de upload poze pentru video?Ce modificari trebuie sa-i aduc ? presupun ca ceva legat de extensii . Am sa incerc sa fac singur treaba asta desigur cu putin ajutor de aici.Multumesc, Cristian
MarPlo
Trebuie destule modificari: legat la o baza de date, sa adauge pe server fisierul si in baza de date adresa, titu, descriere, plus partea de selectare pe zile.
Personal nu ma bag, incerc sa nu-mi aglomerez timpul.
Personal nu ma bag, incerc sa nu-mi aglomerez timpul.
maximmus_k
Mersi pt informatii...am baza de date.Nu vreau sa fie script cu logare...doar sa uploadeze...si eventual sa introduca un URL al autorului clipului.Le pot pune manual pe zile daca e cazul..ma interesa doar scriptul de upload care sa preia clipul de la autor si sa mi-l puna mie intr-un fisier pe server...de acolo e treaba mea.)
claUdiu
Daca inca mai vrei si nu ai gasit pe cineva, te pot ajuta eu. Numai ca mai trebuie sa imi explici ceva:) Daca vrei, trimite un mesaj privat.
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
Subiecte similare
- Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.