script utilizatori, mesaj Admin catre toti userii

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
andras
Mesaje: 430

script utilizatori, mesaj Admin catre toti userii

Salut,
Ce ar trebui sa modific in scriptul utilizatori astfel ca Admin sa poata da acelasi mesaj catre toti utilizatorii inregistrati (minus cei banati) ? Multumesc.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Acel script nu are implementata posibilitatea pentru trimitere e-mail la toti utilizatorii, nici nu e ceva de modificat in el pentru asta.
Poti sa faci un script separat pentru a trimite mail-uri in grup. Un cod in care faci Select la tabelul cu utilizatorii, parcurgi rezultatele si aplici functia mail().
- Trebuie sa tii cont de anumite restrictii puse de hosting, cum ar fi numarul maxim de email-uri care pot fi trimise pe zi sau pe ora.
Astfel, trebuie creat un alt tabel in care salvezi adresele la care s-a trimis, si se face Select-ul cu Limita de randuri, excluzand adresele salvate ca s-a trimis.
Plus ca daca sunt multi utilizatori si restrictii care tin de numarul de e-mailuri ce pot fi trimise, script-ul trebuie apelat prin Cron Job la un anumit interval pana trimite la toti.

- Daca e dificil sa-l faci, cred ca sunt astfel de scripturi deja facute, se numesc newsletter-applications; poti sa gasesti la cautare pe internet: " free php newsletter script ".

Subiecte similare