select limba site
-
select limba site
salut. cum se face un script cu care utilizatorul sa-si selecteze limba siteului dorita?
MarPlo
Nu stiu daca e vorba despre un translator automat, daca asta e, vezi script-ul translator pt. site de la google: http://translate.google.com/translate_tools" target="_blank
O alta solutie ar fi sa traduci personal paginile din site, sa-l faci si in alte limbi si sa pui link catre acele pagini.
O alta solutie ar fi sa traduci personal paginile din site, sa-l faci si in alte limbi si sa pui link catre acele pagini.
Komfort
cred ca se referea la alegrea limbii siteului engleza sau romana de ex
steell
la asta ma refeream, da' a inteles marplo ce am vrut sa zic :d ma gandisem si eu la solutia asta sa traduc fiecare pagina da e mai nasol cu linkurile ca siteul este in romana d exemplu si in alt folder voi pune paginile in engleza doar ca aceste pagini in engleza trebe sa lucreze si ele in directoru principal unde e si lmba romana adica dak am formulare in site trebuie sa merg cu linku inapoi: action=".../bla bla.php"> inteligi u bine nu cred ca este greu doar ca e de munca
MarPlo
Ca sa-ti fie mai usor cu link-urile relative din HTML, poti folosi in <head> tagul <base> cu adresa principala a site-ului.
Toate link-urile relative vor avea ca baza adresa din <base>, indiferent de directoarele specificate in URL, si vei putea pastra , de exemplu pt. fisierul css acelasi link, chiar daca adresa URL a paginii e cu un director mai sus.
Poti gasi pe net detalii despre: HTML base tag.
Toate link-urile relative vor avea ca baza adresa din <base>, indiferent de directoarele specificate in URL, si vei putea pastra , de exemplu pt. fisierul css acelasi link, chiar daca adresa URL a paginii e cu un director mai sus.
Poti gasi pe net detalii despre: HTML base tag.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Setare valori din array in select tag
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut am un array cu orele de functionareUltimul mesaj
$data = array (
'0400' => '04:00 AM',
'0430' => '04:30 AM',
'0500' => '05:00 AM',
'0530'...
Testeaza urmatorul cod.
Daca ceva mai trebuie schimbat, incearca si tu sa modifici dupa cum stii, in functie de ce vrei sa obtii.
Open:...