select limba site

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
steell

select limba site

salut. cum se face un script cu care utilizatorul sa-si selecteze limba siteului dorita?

MarPlo Mesaje:4343
Nu stiu daca e vorba despre un translator automat, daca asta e, vezi script-ul translator pt. site de la google: http://translate.google.com/translate_tools" target="_blank
O alta solutie ar fi sa traduci personal paginile din site, sa-l faci si in alte limbi si sa pui link catre acele pagini.

Komfort Mesaje:157
cred ca se referea la alegrea limbii siteului engleza sau romana de ex

steell Mesaje:190
la asta ma refeream, da' a inteles marplo ce am vrut sa zic :d ma gandisem si eu la solutia asta sa traduc fiecare pagina da e mai nasol cu linkurile ca siteul este in romana d exemplu si in alt folder voi pune paginile in engleza doar ca aceste pagini in engleza trebe sa lucreze si ele in directoru principal unde e si lmba romana adica dak am formulare in site trebuie sa merg cu linku inapoi: action=".../bla bla.php"> inteligi u ;) bine nu cred ca este greu doar ca e de munca

MarPlo Mesaje:4343
Ca sa-ti fie mai usor cu link-urile relative din HTML, poti folosi in <head> tagul <base> cu adresa principala a site-ului.
Toate link-urile relative vor avea ca baza adresa din <base>, indiferent de directoarele specificate in URL, si vei putea pastra , de exemplu pt. fisierul css acelasi link, chiar daca adresa URL a paginii e cu un director mai sus.
Poti gasi pe net detalii despre: HTML base tag.

Subiecte similare