Salutare,
Am un select ce preia valori dintr-o tabela, valorile pretuale din tabela le introduc intr-o alta tabela, valorile introduse in noua tabela dupa un anumit timp le sterg.
tbl_1 - de aici preaiau valorile si le afisez in select
tbl_2 - stochez anumite valori din tbl_1
Cum pot face ca atunci cand aleg o valoare din tbl_1 si o introduc in tbl_2, valoarea aleasa din tbl_1 sa o ascunda sau sa o stearga din tbl_1 pentru a nu mai fi vizibila in select. Dupa ce sterg valoarea din tbl_2 sa reapara in tbl_1 si sa fie vizibila in select.
Multumesc!
select randuri din mysql daca nu sunt in alt tabel
-
select randuri din mysql daca nu sunt in alt tabel
MarPlo
Salut
Daca randurile din cele doua tabele au o coloana ID comuna, poti sa selectezi randurile din tbl_1 care nu sunt in tbl_2.
Sau daca e o alta coloana identica in date, din ce am vazut pe internet, poti folosi si un select cu NATURAL LEFT JOIN.
- Nu le-am testat, dar sper sa mearga.
Poti sa gasesti solutii si pe internet la cautare: mysql select if not in another table.
Daca randurile din cele doua tabele au o coloana ID comuna, poti sa selectezi randurile din tbl_1 care nu sunt in tbl_2.
Cod: Selectaţi tot
SELECT * FROM tbl_1 WHERE id NOT IN (SELECT id FROM tbl_2)
Cod: Selectaţi tot
SELECT a.* FROM tbl_1 a NATURAL LEFT JOIN tbl_2 b WHERE b.col_name IS NULL
Poti sa gasesti solutii si pe internet la cautare: mysql select if not in another table.
sterica
O sa incerc una din cele doua variante. Voi reveni cu modul de lucru pe care l-am ales.
Multumesc!
Multumesc!
Subiecte similare
- Setare valori din array in select tag
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut am un array cu orele de functionareUltimul mesaj
$data = array (
'0400' => '04:00 AM',
'0430' => '04:30 AM',
'0500' => '05:00 AM',
'0530'...
Testeaza urmatorul cod.
Daca ceva mai trebuie schimbat, incearca si tu sa modifici dupa cum stii, in functie de ce vrei sa obtii.
Open:...