Sfat in programare pentru web site
Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
-
MarPlo - Administratorul site-ului
Sfat in programare pentru web site
Postez aici un mesaj primit pe privat si raspunsul dat; poate e de folos si altora.
Va rog frumos daca puteti sa ma sfatuiti, sunt nou in programare. Am inceput cu HTML, CSS, si am citit si ceva din PHP ( cam complicat) . Eu doresc sa fac un site in care lumea sa uploadeze poze, sa puna comentarii, sa se logheze ( sa aiba conturi). Nu stiu cu ce sa il fac. Mi se pare cam complicat , insa doresc sa invat.
Va rog mult daca puteti sa imi dati un sfat. Ce trebuie invatat. Puteti sa imi dati o adresa , daca se poate.
Cu stima!
MarPlo
Raspuns:
Salut
De ceva timp am renuntat sa ma ocup de programare.
Pentru ceea ce vrei sa faci e nevoie sa stii HTML, CSS, PHP, MySQL si Javascript; plus cel putin 5-6 luni de experienta si lucru /exersare cu scripturi mici pe care sa inveti sa le faci.
Poti sa inveti din carti in format pdf, cat mai noi, dupa 2014; de exemplu:
Download Learning PHP, MySQL, JavaScript, CSS & HTML5 - O'Reilly (2014) PDF si in paralel cu tutoriale de pe internet.
Sau poti incerca sa folosesti CMS-uri deja facute pt creare site, cum ar fi WordPress sau Drupal.
Cu respect.
Subiecte similare
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse
Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ultimul mesaj
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe...
- Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap
Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site
Primul mesaj
Salut
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Ultimul mesaj
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....