Site nou in 3 zile in primele 10 rezultate pe Google

Search Engine Optimization, discutii, tehnici legate de optimizare si indexare site web in motoarele de cautare, Google, Yahoo, Bing.
cadou
Mesaje: 328

Site nou in 3 zile in primele 10 rezultate pe Google

Stiu pe cineva care in 3 zile a ajuns in primele 10 rezultate la cautare pe google.
Cum e posibil ?
Adica azi a deschis site-ul , eu am fost al 10 lea care m-am inscris pe site, iar dupa 3 zile avea cam 100 de conturi inscrise pe site si era deja pe locul 7 in cautari la google. Cum e posibil ?

MarPlo
Salut
Din ce am citit despre acest subiect, site-urile noi beneficiaza de o mica perioada de "favorizare" in cautarile pe Google; pentru a putea incepe sa fie cunoscute.
Apoi, in cateva zile (ei stiu cate) se reduce favorizarea si intra in acelasi algoritm /criteriu de apreciere /adaugare in rezultatele din cautari.

cadou
Site-ul de care zic are cam 400 de conturi create, si cam vreo 2 luni de cand e creat,si totuti apare in primele 10 rezultate din cautari.
Site-ul meu nu a fost favorizat de google ! de ce ? Pt ca e domeniu .tk ? Host moca ?

bordanc_nicu
Sincer sa fiu, daca domeniul e inregistrat pe o retea care ofera domenii gratuite, cum este si extensia .tk, vei avea foarte multi utilizatori care nu-l vor accesa doar din acest motiv, stiu din experienta altor site-uri la care le-am oferit gazduire.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!

Subiecte similare