Stiu pe cineva care in 3 zile a ajuns in primele 10 rezultate la cautare pe google.
Cum e posibil ?
Adica azi a deschis site-ul , eu am fost al 10 lea care m-am inscris pe site, iar dupa 3 zile avea cam 100 de conturi inscrise pe site si era deja pe locul 7 in cautari la google. Cum e posibil ?
Site nou in 3 zile in primele 10 rezultate pe Google
-
Site nou in 3 zile in primele 10 rezultate pe Google
MarPlo
Salut
Din ce am citit despre acest subiect, site-urile noi beneficiaza de o mica perioada de "favorizare" in cautarile pe Google; pentru a putea incepe sa fie cunoscute.
Apoi, in cateva zile (ei stiu cate) se reduce favorizarea si intra in acelasi algoritm /criteriu de apreciere /adaugare in rezultatele din cautari.
Din ce am citit despre acest subiect, site-urile noi beneficiaza de o mica perioada de "favorizare" in cautarile pe Google; pentru a putea incepe sa fie cunoscute.
Apoi, in cateva zile (ei stiu cate) se reduce favorizarea si intra in acelasi algoritm /criteriu de apreciere /adaugare in rezultatele din cautari.
cadou
Site-ul de care zic are cam 400 de conturi create, si cam vreo 2 luni de cand e creat,si totuti apare in primele 10 rezultate din cautari.
Site-ul meu nu a fost favorizat de google ! de ce ? Pt ca e domeniu .tk ? Host moca ?
Site-ul meu nu a fost favorizat de google ! de ce ? Pt ca e domeniu .tk ? Host moca ?
bordanc_nicu
Sincer sa fiu, daca domeniul e inregistrat pe o retea care ofera domenii gratuite, cum este si extensia .tk, vei avea foarte multi utilizatori care nu-l vor accesa doar din acest motiv, stiu din experienta altor site-uri la care le-am oferit gazduire.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!
Subiecte similare
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....