Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
steell

Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google

Salut marplo.
Am observat ca atunci cand scriu pe google 'MarPlo.net', primul link este catre pagina index a siteului apoi se imparte ca un fel de meniu in care este cate un link catre celelalte categorii /cursuri de pe site, apoi revine iara la afisarea normala a link-urilor gasite.
Nu prea stiu cum sa ma exprim, o sa incerc si in alt fel.
Deci link-urile gasite de google sunt ca un fel de <li>-uri insa primul <li> se imparte in alta lista ce contine link-uri catre celelalte tutoriale de pe MarPlo.net. Nu mai stiu exact cum se face lucrul acesta (ca google sa arate asa rezultatele gasite).
Am citit desprea asta acum vreo 4 ani si mi-am adus aminte insa nu mai stiu cum se face.

MarPlo Mesaje: 4343
Daca inainte se putea face asta in Web Master Tools ca sa arate si categorii din site in rezultatul cautarii, nu cunosc; dar acum nu se face de catre administrator, ci de catre un algoritm la Google.
Din ce am observat, afisarea site-ului cu meniu de categorii in rezultatul cautarii se face dupa aceste criterii:
- Site-ul are o vechime mai mare de 6 luni, are Page Rank 3+, iar link-urile afisate ca meniu au cel putin Page Rank 2.

- Din Web Master Tools se poate doar bloca anumite categorii /pagini daca vrei sa nu apara in acel meniu la rezultatul cautarii.

Subiecte similare