Salut marplo.
Am observat ca atunci cand scriu pe google 'MarPlo.net', primul link este catre pagina index a siteului apoi se imparte ca un fel de meniu in care este cate un link catre celelalte categorii /cursuri de pe site, apoi revine iara la afisarea normala a link-urilor gasite.
Nu prea stiu cum sa ma exprim, o sa incerc si in alt fel.
Deci link-urile gasite de google sunt ca un fel de <li>-uri insa primul <li> se imparte in alta lista ce contine link-uri catre celelalte tutoriale de pe MarPlo.net. Nu mai stiu exact cum se face lucrul acesta (ca google sa arate asa rezultatele gasite).
Am citit desprea asta acum vreo 4 ani si mi-am adus aminte insa nu mai stiu cum se face.
Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google
-
Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google
MarPlo
Daca inainte se putea face asta in Web Master Tools ca sa arate si categorii din site in rezultatul cautarii, nu cunosc; dar acum nu se face de catre administrator, ci de catre un algoritm la Google.
Din ce am observat, afisarea site-ului cu meniu de categorii in rezultatul cautarii se face dupa aceste criterii:
- Site-ul are o vechime mai mare de 6 luni, are Page Rank 3+, iar link-urile afisate ca meniu au cel putin Page Rank 2.
- Din Web Master Tools se poate doar bloca anumite categorii /pagini daca vrei sa nu apara in acel meniu la rezultatul cautarii.
Din ce am observat, afisarea site-ului cu meniu de categorii in rezultatul cautarii se face dupa aceste criterii:
- Site-ul are o vechime mai mare de 6 luni, are Page Rank 3+, iar link-urile afisate ca meniu au cel putin Page Rank 2.
- Din Web Master Tools se poate doar bloca anumite categorii /pagini daca vrei sa nu apara in acel meniu la rezultatul cautarii.
Subiecte similare
-
Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site
Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... -
Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse
Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...