tutorial video

Postari cu informatii legate de site-ul MarPlo si puteti adauga Propuneri in legatura cu acest site si forum.
crissti
Mesaje: 8

tutorial video

Nu stiu daca sa mai propus, sper sa nu fie un topic in plus....
Am doua propuneri:

1 tuoriale video, am gasit ceva pe youtube dar sunt insuficiente, cred ca ar fi bine venite, adica tot ce e trecut in scris aici sa exemplificat si in cateva video clipuri, ne-ar ajuta mult mai bine sa intelegem.

2 unul sau mai multe tutoriale despre modurile de a monetiza site-urile prin publicitate, gen adsense si altele, unde sa fie explicate in detaliu toate aspectele, avantaje, dezavantaje, conditii etc.

Am mai gasit in alte parti dar lasa multe semne de intrebare si face sa para totul aproape imposibil de a realiza un venit decent din asa ceva, si nu ma refer la site-urile mici.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Propunerea e buna, dar nu are cine sa faca acele tutoriale video pentru acest site, fiindca nu este o echipa care se ocupa de el, ci o singura persoana.
Daca te descurci cu limba engleza, gasesti pe internet cursuri video din o multime de domenii, cateva gasesti si pe site-ul: https://coursesweb.net/ , la sectiunea "Video Tutorials" si "Download" de la fiecare curs.
- De asemenea, un site bun cu multe cursuri in format video e si acesta: http://tutdownload.com/

ZalinaZix9 Mesaje: 1
Ce tutoriale video ai găsit pe youtube? Aș vrea să-i descarc c-un video downloader și să încep să învăț engleza cîte un pic... Că azi fără ea multe pierzi. Mercy anticipat!