Veelo cu roata electrica trage role

Spatiu de divertisment: videoclipuri, poze si jocuri.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Veelo cu roata electrica trage role

Deși există role și skateboard-uri electrice, uneori oamenii își doresc doar un impuls temporar în timp ce își folosesc setul de roți non-electric existent. De aceea a fost inventat Veelo.

smart windows solar cells wheeled veelo rollerbladers

Creat de antreprenorul canadian Brice Jamieson, Veelo este în esență un cadru lung din oțel inoxidabil, cu un set de ghidon extensibil în spate și o roată electrică în față.

Roata are o jantă de 20 inci, o anvelopă de 4 inci și un motor cu butuc fără perii care oferă o viteză maximă de 32 km/h. Acest motor este controlat de o clapetă de accelerație pe ghidon, unde are si o manetă de frână și un ecran LED care afișează date precum viteza și nivelul de încărcare a bateriei.
Puterea este furnizată de un acumulator litiu montat pe cadru, care ar trebui să aibe o autonomie de 32 km pe încărcare. Un sistem de frânare regenerativă ajută în această privință.

Alte caracteristici includ luminile LED față și spate (inclusiv indicatoarele de viraj), plus un sistem de suspensie. Este în lucru o aplicație care sa permita utilizatorilor să ajusteze performanța dispozitivului.


Pretul este de aproximativ 990 $, când vor ajunge la producție.