Am nevoie de ajutor la un php , vreau sa adaug atunci cand omul apasa 'trimite' fara sa completeze campurile , sa ii apar sub fiecare camp (input) un text (h3) doar ca nu reusesc .
Mentionez ca vreau ca textul (h3) sa apara " slideToggle("slow"); " daca se poate , daca ma poate ajuta cineva ... ofer si html'ul pe messenger de nevoie ... multumesc si astept , sa fiu ajutat ... o seara buna.
Verificare completare campuri de formular
-
Verificare completare campuri de formular
MarPlo
Salut
Ce ai incercat sa faci tu personal, si unde anume nu te descurci?
Poate iti e de folos acest tutorial: Verificare si Validare caractere din formular si adaptezi ideea la scriptul tau.
Ce ai incercat sa faci tu personal, si unde anume nu te descurci?
Poate iti e de folos acest tutorial: Verificare si Validare caractere din formular si adaptezi ideea la scriptul tau.
criscris200
vreau ca acele h3'uri care apar cand apesi pe "click me" sa imi apara separat ( la fiecare camp necompletat ) sau toate odata (daca nu a completat nici un camp ) cand o persoana apasa pe "trimite" ... putem vorbi pe messenger marplo ? sa'ti dau si html'ul sa vezi despre ce este vorba , asa o sa intelegi mai usor si poate ma si ajuti .. ( okaziicristi90@yahoo.com ) id'ul meu ..
alexl
Poti face asta cu Validation plugin:
jqueryvalidation.org/
Vezi exemplele de la ei de pe site, sunt multe care fac exact ce vrei tu.
jqueryvalidation.org/
Vezi exemplele de la ei de pe site, sunt multe care fac exact ce vrei tu.
criscris200
ma ajuta pana la urma si pe mine cineva pe messenger va rog frumos ? ... nu reusesc sa fac protectia asta la mail ...
Subiecte similare
- Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.