Buna
Mi-am făcut un cont pe MarPlo.net în 02.01.2011 și de atunci am tot intrat pe acest site atât pe siteul propriu zis cât și pe forum. însă acum nu știu ce s-a întâmplat că în site nu mai este valabilă acea înregistrare și primesc răspuns că nu există acest user înregistrat, dar pe forum pot face logare cu același user și aceeași parolă, însă eu am verificat acea înregistrare în contul de e-mail și înregistrarea a fost confirmată în 02.01.2011.
Care ar fi explicația, sau șters date de pe server, sau!?
Va mulțumesc!
Problema cont autentificare utilizator pe site
-
Problema cont autentificare utilizator pe site
MarPlo
Salut
Baza de date cu utilizatorii inregistrati pe site a fost stearsa la inceputul anului 2012.
Va puteti inregistra din nou contul pe site, cu acelasi nume si adresa de e-mail.
Baza de date cu utilizatorii inregistrati pe site a fost stearsa la inceputul anului 2012.
Va puteti inregistra din nou contul pe site, cu acelasi nume si adresa de e-mail.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Problema instalare Anime.JS
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salutare!Ultimul mesaj
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js. - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...