Problema curs de Engleza
Aici puteti raporta probleme, greseli / erori intalnite pe forum sau in paginile de pe site.
-
lolzob
Problema curs de Engleza
Buna.
Am descarcat cursul "curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar" si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
L-am sters din pc si l-am descarcat din nou si dupa, cand sa-l dezarhivez, imi apare aceiasi erore.
Poti sa rezolvi problma?
Merci.
blackwari
Salut,
Ai cumva cursul intermediar?
Multumesc.
Subiecte similare
- Eroare curs valutar
Scripturi de pe site
Primul mesaj
Salutare, folosesc de ceva vreme scriptul pentru curs valutar, care e foarte ok.
Recent la o validare a aparut eroarea
Uncaught SyntaxError:...
Ultimul mesaj
Nu e nici o problema.
Din ce am inteles, eroarea apare doar in validare, de la rularea codului care trebuie sa acceseze prin ajax un alt fisier.
- Curs valutar cu 4 zecimale
Scripturi de pe site
Primul mesaj
Salutare, super acest site, demult cautam asa ceva, nu stiu cum de un am dat pana acum de el. Foarte bun si util, bravo pentru ceea ce faci!
As vrea...
Ultimul mesaj
Imi pare bine ca functioneaza corecct.
Varianta veche a cursului e lasata asa fiindca nimeni nu se mai arata interesat de ea.
La versiunea noua,...
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...
- Problema instalare Anime.JS
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salutare!
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Ultimul mesaj
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js.