Salutari
Nu demult am invatat oleaca de css. Am facut in photoshop o bara de meniu acuma as dori sa imi ziceti cum sa o pot face activa in html si css. Adica sa pun linkurile la butoane etc.
As dori un raspuns cat mai urgent va rog.
Bara de meniu HTML dupa imagini din PhotoShop
-
Bara de meniu HTML dupa imagini din PhotoShop
MarPlo
Uite aici un tutorial despre Creare Meniu Dublu cu CSS .
Daca in loc de text vrei o imagine la link, se adauga textul intr-un tag <span> in link, apoi in CSS se defineste o imagine pt acel link, se ascunde tag-ul <span>, se defineste alta imagine pt link la "hover" (cand cursorul mouse-ului e pe link).
Uite un exemplu pe care-l poti dezvolta. Unde nu stii, mai vezi si prin Cursul CSS de pe site, sau cautare pe net.
- Tutoriale, mai multe explicatii si exemple poti gasi pe internet daca dai cautare: create menu css html .
Daca in loc de text vrei o imagine la link, se adauga textul intr-un tag <span> in link, apoi in CSS se defineste o imagine pt acel link, se ascunde tag-ul <span>, se defineste alta imagine pt link la "hover" (cand cursorul mouse-ului e pe link).
Uite un exemplu pe care-l poti dezvolta. Unde nu stii, mai vezi si prin Cursul CSS de pe site, sau cautare pe net.
Cod: Selectaţi tot
<style>
/* Imagine pt. "linkcw" */
#linkcw {
background: url('image_linkcw.jpg') 0 0 no-repeat;
}
/* Ascunde textul din "linkcw" */
#linkcw span {
visibility: hidden;
}
/* Arata alta imagine la hover pe "linkcw" */
#linkcw:hover {
background: url('linkcw_hover.jpg') 0 0 no-repeat;
}
</style>
<a href="http://www.coursesweb.net/" title="Cursuri Programare Web" id="linkcw"><span>Cursuri Programare Web</span></a>
kidupk
Vreau sa iti multumesc foarte mult ca mai ajutat. Ma chinui de foarte mult timp cu bara de meniu.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Imagini Slider bootstrap
HTML - XHTML - CSS Salutare,
de curand am cumparat un template de pe teamforest pe care l-am pus pe perlamuntilor.ro ideea e ca ma bate rau bootstrapul asta.
Cum... - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru...