Am un Div pe care vreau să-l rotesc de la 0 la 90 grade, pauză 2s, apoi de la 90 la 180, iar pauză 2s .., tot asa până la 360 de grade.
Vreo idee despre cum pot adăuga o pauză de 2 secunde între fiecare rotație?
Animație cu pauză între fiecare rotație
-
Animație cu pauză între fiecare rotație
MarPlo
Puteți face cu animații CSS transform: rotate(), ca în exemplu de mai jos.
Setezi timpul de rotatie la 12 secunde si incepi cele 4 rotatii 'transform' cu 5% mai mult decat precedenta (acea diferenta va fi pauza).
Prima definire e la 0%, urmatoarea e de la 5% la 25%, apoi urmatoarea incepe de la 30%, si tot asa.
- Demo:
Setezi timpul de rotatie la 12 secunde si incepi cele 4 rotatii 'transform' cu 5% mai mult decat precedenta (acea diferenta va fi pauza).
Prima definire e la 0%, urmatoarea e de la 5% la 25%, apoi urmatoarea incepe de la 30%, si tot asa.
Cod: Selectaţi tot
<style>
#div_id {
width: 90px;
height: 50px;
background: #abcdef;
animation: rotate-pause 12s infinite linear;
transform: rotate();
}
@keyframes rotate-pause{
0%{
transform: rotate(0deg);
}
5%, 25%{
transform: rotate(90deg);
}
30%, 50%{
transform: rotate(180deg);
}
55%, 75%{
transform: rotate(270deg);
}
80%, 100%{
transform: rotate(360deg);
}
}
</style>
<div id='div_id'>Div content..</div>
Div content..
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Partajare funcții între componente Vue.js
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
În aplicația am o mulțime de funcții utilitatere care fac diferite lucruri, de la analiza șirurilor până la realizarea toastelor și așa mai departe....Ultimul mesaj
Pentru asta poți utiliza Mixins.
1. Importa componenta de care ai nevoie.
2. adăuga un mixin array ca mai jos în componenta ta, chiar deasupra...