Erori failed to open stream: No such file or directory

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
dancrisro

Erori failed to open stream: No such file or directory

Care ar putea sa ma ajute cu erroare intru fiser html in php sau invers.
Codu din crearea user nu merge :

Cod: Selectaţi tot

Warning: include(header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dancris3/public_html/Filme-Free-eu/adaugare-user.php on line 2

Warning: include(header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dancris3/public_html/Filme-Free-eu/adaugare-user.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dancris3/public_html/Filme-Free-eu/adaugare-user.php on line 2
Trebuie sa fi logat pentru a acesa aceasta pagina !

Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dancris3/public_html/Filme-Free.eu/adaugare-user.php on line 153

Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dancris3/public_html/Filme-Free-eu/adaugare-user.php on line 153

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dancris3/public_html/Filme-Free-eu/adaugare-user.php on line 153
chiar daca sunt logat pe site la fel acelasi erroare

Asta este codu din fiser.

<?php session_start();
include('header.php');
include('config.php');
include('logare.php');
?>
<div id="wrapper">
    <div id="wrapper-top">
        <div id="wrapper-btm">
<?php
if($logged_in){

if($_POST['submit']) { 

$user = $_POST['user'];
    $passmd5 = md5($_POST['pass']);
    $pass = $_POST['pass'];

$update = "INSERT INTO user_admin (username, password) VALUES ('$user', '$passmd5')";
    $rsUpdate = mysql_query($update);
    if ($rsUpdate)
    {
    echo '<center><h1>Userul cu numele '.$user.' si parola '.$pass.' a fost adaugat cu succes!</h1></center>';
    }
} else {
?>
<table align="center">
    <?
//Are they just getting here or submitting their info? 
if (isset($_POST["username"])) { 
$username = $_POST["username"]; 
$password = $_POST["password"]; 
$passwordd = md5($password);
$cpassword = $_POST["cpassword"]; 
$email = $_POST["email"];   
$userlevel = $_POST["userlevel"]; 
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if( preg_match( "/[^[0-9a-z]/i" , $username)){
    echo '<table>
    <tr valign="center">
        <td valign="center" style="border: 1px #666666 solid" align="center" width="730" height="23" bgcolor="#ffffff">
            <font color="#666666"><b>Userul trebuie sa contina numai caractere alfanumerice 0-9 A-Z</b></font>
        </td>
        </tr></table>';
    } else {
if( preg_match( "/[^[.,_,0-9a-z]/i" , $email)){
    echo '<table>
    <tr valign="center">
        <td valign="center" style="border: 1px #666666 solid" align="center" width="730" height="23" bgcolor="#ffffff">
            <font color="#666666"><b>Emailul trebuie sa contina numai caractere alfanumerice 0-9 A-Z</b></font>
        </td>
        </tr></table>';
    } else {
//Was a field left blank? 
if($username==NULL|$password==NULL|$cpassword==NULL|$email==NULL|$userlevel==NULL) { 
    echo '<table>
    <tr valign="center">
            <font color="#666666"><b>Ai lasat un spatiu gol.</b></font>
        </td>
        </tr></table>';
}else{ 
    $email=$email."@yahoo.com";
//Do the passwords match? 
if($password!=$cpassword) { 
    echo '<table>
    <tr valign="center">
            <font color="#666666"><b>Parolele nu coincid!</b></font>
        </td>
        </tr></table>';
}else{ 
//Has the username or email been used? 
$checkuser = mysql_query("SELECT username FROM admin WHERE username='$username'"); 
$username_exist = mysql_num_rows($checkuser); 

$checkemail = mysql_query("SELECT email FROM admin WHERE email='$email'"); 
$email_exist = mysql_num_rows($checkemail); 

if ($email_exist>0|$username_exist>0) { 
    echo '<table>
    <tr valign="center">
            <font color="#666666"><b>Username-ul este folosit de catre alt utilizator</b></font>
        </td>
        </tr></table>';
}else{ 
//Everything seems good, lets insert. 
$query = "INSERT INTO admin (username, password, email,userlevel, ip, data) VALUES('$username','$passwordd','$email','$userlevel','$ip',NOW())"; 
mysql_query($query) or die(mysql_error()); 
    echo '<table>
    <tr valign="center">
            <font color="#DF6421"><b>Contul pentru '.$username.' a fost activat</b></font>
        </td>
        </tr></table>';

} 
} 
} 
} 
}
}
if (isset($_GET["getinfo"])) {
    echo $db."<br>".$user."<br>".$pass."<br>".$server;
    exit();
}
?> 

<form action="adaugare-user.php" method="POST"> 
<table style="border:1px solid #ffffff;"> 
<tr> 
<td width="305" align="right"> 
<font color="#666666">Username:</font>  
  <input type="text" style="background-image:url(filme-free-eu/imagini/form.gif" target="_blank); border:1px solid #cccccc; color:#666666; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif" size="25" maxlength="25" name="username"> 
</td> 
</tr> 
<tr> 
<td align="right"> 
<font color="#666666">Parola:</font><input type="password" style="background-image:url(filme-free=eu/imagini/form.gif" target="_blank); border:1px solid #cccccc; color:#666666; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif" size="25" maxlength="25" name="password"> 
</td> 
</tr> 
<tr> 
<td align="right"> 
<font color="#666666">Confirma Parola:</font> 
  <input type="password" style="background-image:url(filme-free-eu/imagini/form.gif" target="_blank); border:1px solid #cccccc; color:#666666; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif" size="25" maxlength="25" name="cpassword"> 
</td> 
</tr> 
<tr> 
<td align="right"> 
<font color="#666666">Id-Mess:</font> 
  <input type="text" style="background-image:url(filme-free-eu/imagini/form.gif" target="_blank); border:1px solid #cccccc; color:#666666; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif" size="25" maxlength="35" name="email">
</td> 
</tr> 
<td align="right"> 
<font color="#666666">Uploader:</font> 
<input type="radio" name="userlevel" value="2"></div>
<font color="#666666">Admin:</font>
<input type="radio" name="userlevel" value="9"></div>
</td> 
</tr> 
<tr> 
<td align="center"> 
<input type="submit" style="background-image:url(<? echo $web_site ?>/images/login_bg.png); font-size:14px; color:#666666; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; border:1px solid #cccccc; font-weight:bold" value="Inregistrare"> 

</table>
<?php
    }
} else { echo '<center><font color="red"> Trebuie sa fi logat pentru a acesa aceasta pagina !</font></center>'; }
echo '  <br>
        </div>
    </div>
</div>';
include('footer.php');
?>
Cine ma poate ajuta cu scriptul sa il fac si cu inregistrarea ii transfer 5 Euro pe Telefon ORANGE.
Add la YM: Dancrisro

MarPlo Mesaje:4343
Salut
Acele erori apar din cauza ca fisierele incluse (header.php, footer.php) nu se afla la locatia scrisa in [/b]include()[/b], ci in alt director.
Trebuie sa adaugi in functia include() calea catre acele fisiere, relativa (adica raportata) la fisierul in care sunt incluse.
Daca fisierele incluse includ si ele alte fisiere, din locatii /directoare diferite, problema se complica; in acest caz vezi tutorialul Calea Relativa la directorul Radacina pentru Includeri de oriunde

dancrisro Mesaje:6
Numai ca header.php, footer.php sunt si in "/parts/header.php", footer.php si in "/partsadmin/ header.php", footer.php.
Cum as putea pune ambele foldere ca sa le vada ca nu ma pricep?

MarPlo Mesaje:4343
Daca vrei sa incluzi acelasi nume de fisier din directoare diferite, de exemplu, unul pt vizitatori, altul cand e utilizator autentificat sau admin, trebuie sa definesti si sa adaugi pt includere directorul cu fisierul potrivit, in functie de un anumit criteriu, cum ar fi date din adresa URL (care se preia cu $_GET) sau din $_SESSION.
Daca nu te pricepi, dar vrei sa inveti, te pot ajuta lectiile si tutorialele din Cursul PHP-MySQL de pe site, daca le studiezi de la inceput si exersezi exemplele din ele

OK, multumesc.
Oricum nu prea am inteles. Eu inca nu am script, sau ma rog pentru inregistreare, sau doar sa le dau eu acces prin adaugare "user.php". De asta vream eu, mai ales cu scripturi de login is varza. Am sa ma uit la niste tutoriale de php sa incerc sa invat cate ceva.
Multumesc mult.

inca ceva am reusit pana la urma sa il fac dar totusi cand incerc sa intruduc datele ex: numeadmin parola confirm parola ID messenger cand dau sa inregistrez userul respectiv imi da o eroarre :

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/dancris3/public_html/Filme-Free.eu/adaugare-user.php on line 77
Unknown column 'email' in 'field list'  asta nu mai stiu ce sa mai fac asta este codu la nr 77

$checkuser = mysql_query("SELECT username FROM admin WHERE username='$username'"); 
$username_exist = mysql_num_rows($checkuser); 

Aici e codu 77:

$checkemail = mysql_query("SELECT email FROM admin WHERE email='$email'");
$email_exist = mysql_num_rows($checkemail);

archemorus Mesaje:29
Eroarea asta :

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/dancris3/public_html/Filme-Free.eu/adaugare-user.php on line 77
Apare de cele mai multe ori cand interogarea nu returneaza nici un rezultat din baza de date, nu gaseste nimic care sa se potriveasca criteriului de selectie.

Interogarea asta:

nu prea are nici o logica. De ce scoti email-ul unei persoane din tabela daca ai deja email-ul salvat in variabila $email?
Ai putea sa scoti alte date daca vrei.
Esti sigur ca ai in tabela o coloana numita "email"?
Have a nice day!
Desenele Copilariei http://www.desenele-copilariei.ro
Bancuri Haioase http://www.haiosul.ro

Ai grija ca header.php si footer.php sa fie in acelasi folder cu "adaugare-user.php".

"header.php" si "footer.php" din folderul "/parts/" sunt folosite de paginile pe care orice utilizator de acceseaza. De aici poti sa iti dai seama pe care trebuie sa le incluzi in fiecare pagina.
Cele din "/partsadmin/" banuiesc ca sunt folosite de paginile care alcatuiesc sectiunea de administrare a site-ului,deci sunt folosite doar de admin.
Poti sa ne spui care este structura directoarelor si unde se afla adaugare-user.php ?
Have a nice day!

Deci "adaugare-user.php" e in radacina site, nu e nici in "/partsadmin" nici in "/parts", iar footer.php si header.php e in "parts/" si in "partsadmin/".
In phpmyadmin am asa:

users_inactive   verCode 	varchar(255) 	latin1_swedish_ci 		No 	None 		Change Change 	Drop Drop 	More Show more actions
	2 	id 	int(11) 			
	3 	username 	
	4 	password 	
	5 	email
	6 	date 
Iar "members"

ID 	mediumint(5) 		
	2 	username 	
	3 	user_password 	
	4 	email

Daca adaugare_user.php e in radacina,atunci schimba

include('header.php');
cu

include('parts/header.php');

si

include('footer.php');
cu

include('parts/footer.php');
si vezi daca mai primesti erorile(poti inlocui "parts" cu "partsadmin" daca adaugare_user.php e o pagina care face parte din sectiunea de administrare).
Have a nice day!

Da erroare asta:

Unknown column 'email' in 'field list'
Nu stiu ce sa ii fac, m-am uitat in database este email.

Aici

$checkuser = mysql_query("SELECT username FROM admin WHERE username='$username'"); 
$username_exist = mysql_num_rows($checkuser); 

De ce cauti in tabela admin? Nu ar trebui sa cauti in tabela members?

Scriptul tau este folosit de utilizatori ca sa isi creeze un cont pe site-ul tau , din ce am observat eu.
Liniile astea de cod:

$checkuser = mysql_query("SELECT username FROM admin WHERE username='$username'"); 
$username_exist = mysql_num_rows($checkuser); 

Sunt folosite ca sa verifice daca mai exista vreun cont cu acelasi nume de utilizator introdus in formular, sau cu acelasi email.
Pentru ca datele din formular sa fie introduse in baza de date, aceste 2 interogari nu trebuie sa returneze nimic.
Oricum, tu stii mai bine ce baza de date ai. Trebuie doar sa gandesti si tu putin lucrurile si sa le vezi logica .
Have a nice day!