Dupa parerea mea , un asemenea cod /script se face altfel :
Faci un tabel cu denumirea comentarii, apoi creezi codu de adaugare comentarii.
1. Problema e ca nu stiu cam ce informatii sa adaug in tabel pe langa nume utilizator care lasa comentariul.
2. Nu stiu cum sa afisez comentariile lasate asociate profilului utilizatorului care a primit comentariul.
10 comentarii pe pagina, dar sa fie in javascript sau ajax . Adica, daca vreau sa vad comentariile de pe pagina 3, la adresa sa am tot "site.ro/profil-xxxx.php", nu "site.ro/profil-xxxx.php?pagina=3" , nici "site.ro/profil-xxxx/pagina3.php".
3. Sa pot pune si smile-uri, sa nu mearga sa adaugi adrese URL, adica daca pui un link sa nu aibe ancora pe el, sa apara simplu text sau deloc.
Acest cod vreau sa il folosesc pentru a lasa comentarii la profilul utilizatorilor .
Deci niste pasi pentru a crea acest cod ?
Explicare creare cod adaugare comentarii
-
Explicare creare cod adaugare comentarii
MarPlo
Uite un astfel de script aici: Script comentarii cu paginare.
Il poti folosi /adapta in site-ul tau, sau sa il si studiezi (comentariile din cod) daca vrei sa inveti cum e facut ca sa faci altul.
- E testat, functioneaza.
Il poti folosi /adapta in site-ul tau, sau sa il si studiezi (comentariile din cod) daca vrei sa inveti cum e facut ca sa faci altul.
- E testat, functioneaza.
cadou
Imi pare rau sa te anunt dar scriptu e nefunctionabil.
Reparam o eroare, aparea alta, o reparam si pe aia aparea alta, si tot asa.
Reparam o eroare, aparea alta, o reparam si pe aia aparea alta, si tot asa.
MarPlo
Probabil e nefunctional dupa ce faci modificari in el ca sa-l adaptezi la script-ul site-ului tau.
Daca pe localhost merge, fara modificari in script, este bun; iar problema e in schimbarile facute.
Daca pe localhost merge, fara modificari in script, este bun; iar problema e in schimbarile facute.
MarPlo
Tocmai am testat inca o data acel script de comentarii, pe localhost, cu fisierul de test.
Rezultatul se vede in aceasta imagine:
.
- Daca poate sa testeze si altcineva, si sa scrie daca functioneaza, e binevenit.
Rezultatul se vede in aceasta imagine:
.
- Daca poate sa testeze si altcineva, si sa scrie daca functioneaza, e binevenit.
cadou
Am modificat datele de conectare si am creat tabelul.
Prima data da o eroare ceva de com base . Nu il mai am acum instalat ca sa iti zic exact ce erori apar.
Prima data da o eroare ceva de com base . Nu il mai am acum instalat ca sa iti zic exact ce erori apar.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...