Explicare creare cod adaugare comentarii

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
cadou

Explicare creare cod adaugare comentarii

Dupa parerea mea , un asemenea cod /script se face altfel :
Faci un tabel cu denumirea comentarii, apoi creezi codu de adaugare comentarii.

1. Problema e ca nu stiu cam ce informatii sa adaug in tabel pe langa nume utilizator care lasa comentariul.
2. Nu stiu cum sa afisez comentariile lasate asociate profilului utilizatorului care a primit comentariul.
10 comentarii pe pagina, dar sa fie in javascript sau ajax . Adica, daca vreau sa vad comentariile de pe pagina 3, la adresa sa am tot "site.ro/profil-xxxx.php", nu "site.ro/profil-xxxx.php?pagina=3" , nici "site.ro/profil-xxxx/pagina3.php".
3. Sa pot pune si smile-uri, sa nu mearga sa adaugi adrese URL, adica daca pui un link sa nu aibe ancora pe el, sa apara simplu text sau deloc.
Acest cod vreau sa il folosesc pentru a lasa comentarii la profilul utilizatorilor .

Deci niste pasi pentru a crea acest cod ?

MarPlo Mesaje:4343
Uite un astfel de script aici: Script comentarii cu paginare.
Il poti folosi /adapta in site-ul tau, sau sa il si studiezi (comentariile din cod) daca vrei sa inveti cum e facut ca sa faci altul.
- E testat, functioneaza.

cadou Mesaje:328
Imi pare rau sa te anunt dar scriptu e nefunctionabil.
Reparam o eroare, aparea alta, o reparam si pe aia aparea alta, si tot asa.

Probabil e nefunctional dupa ce faci modificari in el ca sa-l adaptezi la script-ul site-ului tau.
Daca pe localhost merge, fara modificari in script, este bun; iar problema e in schimbarile facute.

Nu am facut nici o modificare.
Cum e el asa lam pus.

Tocmai am testat inca o data acel script de comentarii, pe localhost, cu fisierul de test.
Rezultatul se vede in aceasta imagine:
Imagine.

- Daca poate sa testeze si altcineva, si sa scrie daca functioneaza, e binevenit.

Am modificat datele de conectare si am creat tabelul.
Prima data da o eroare ceva de com base . Nu il mai am acum instalat ca sa iti zic exact ce erori apar.

Subiecte similare