Cerere script Formular de inregistrare

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
simplasiunicata

Cerere script Formular de inregistrare

Buna, sunt andreea si am si eu o problema care se imparte cam asa :
Am terminat de facut un site cam 90%, spre rusinea mea nu stiu deloc cum sa fac un formular de inregistrare care sa cuprinda asa :
- Nume utilizator - unic pe site , deci sa verifice in toata baza de date daca exista. minim 5 maxim 12 caractere
- Parola cuprinsa intre 6 - 50 caractere
- ID de messenger - unic pe site, deci sa verifice in toata baza de date daca exista. minim 5 maxim 50 caractere
- s-e-x maxim 20 caractere
- Interes maxim 30 caractere.
- Descriere maxim 200 caractere

Va rog din suflet care imi face si mie un asemenea script.
Vreau ceva simplu nu 1000 de fisiere pentru un amarat de formular de inregistrare.
Astept un ajutor ori aici ori sa imi trimiteti pe emailul meu acest fisier de inregistrare, adresa de email este : simplasiunicata@yahoo.com

steell Mesaje: 190
Nu cred ca o sa ti-l faca careva din cauza faptului ca este migalos nu greu. Mai bine inveti php si mysql. nu mult, ci doar esentialul care este foarte scurt.
Trebuie sa stii cum se preiau datele dintr-un formular cu $_GET si/sau $_POST si cum se adauga in baza de date.
Daca stii putin din astea 2 poti sa faci un formular care sa faca ce vrei tu. Bineinteles ca trebuie securizat formularul, puse multe conditii etc.
La pagina asta:
https://marplo.net/php-mysql/scripturi.php
gasesti niste scripturi de inregistrare si autentificare, insa nu sunt cu cerintele tale, dar te poti inspira.

De curiozitate, care este siteul la care lucrezi?

MarPlo Mesaje: 4343
Tutoriale de pe site din care se poate invata cum sa lucrezi cu date din formular in PHP si MySQL, pot fi de folos la a crea un formular de inregistrare:
- Preluare date din formular si adaugare in baza de date MySQL
- Cautare in tabel MySQL

Subiecte similare