Upload si Afisare imagini

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
icxtream

Upload si Afisare imagini

Va salut
Am nevoie de o indrumare , sau de un script ! Am facut un magazin virtual pentru un proiect la scoala , ideea e ca profa mi-a cerut sa fac un formular de adaugare al produselor , am facut acest formular , dupa care mi-a zis ca sa fac in asa fel ca in momentul in care adaug produsul , sa am un formular prin care sa adaug produsul plus niste imagini cu produsul respectiv.
Formular de adaugare am facut , dar nu stiu cum sa fac ca in formular sa mai adaug un button de Browse sa selectez niste poze pentru un anumit produs , aceste poze sa se stocheze undeva in root intr-un folder , dar sa le si afiseze in pagina cu produsul respectiv.
Multumesc mult de ajutor .

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Vezi cum sunt facute aceste script-uri:
Script Upload pentru Galerie de Imagini si fisiere Audio
Multi-Uploader

Ca idee, cand se face upload, se inregistreaza intr-o baza de date acel produs si numele pozelor incarcate pt el, pentru ca atunci cand faci afisare, sa se poata selecta produsul cu imaginile asociate lui.

icxtream Mesaje: 11
M-am uitat peste acele doua scripturi , nu prea reusesc sa imi dau seama cum as putea face.
Adica inteleg ca pot uploada poza intr-un anumit folder , dar nu inteleg cum as putea sa identific pozele pentru un anumit produs , adica in cazul in care incerc sa editez un produs , cum as putea stii ca ii corespund acele poze.
Adica pe principul => Adauga Produs => Selecteaza imaginea => Vizualizare acel produs pe pagina propie cu tot cu poze.

MarPlo Mesaje: 4343
Trebuie sa stii sa lucrezi cu php si mysql, cum sa adaugi date in mysql, sa selectezi date din baza de date dupa un anumit id, sa lucrezi cu GET si POST.
Poti invata din lectiile si tutorialele din Cursul PHP-MySQL de pe site.

Subiecte similare