Am acest script de adaugare in baza de date de produse , ideea este ca eu acum ca sa afisez niste poze trebuie sa le adaug manual in folderul cu imagini , as vrea sa fac cumva sa le pot incarca printr-un formular , dar problema si mai mare este urmatoarea :
- Pozele trebuie sa aia denumirea de la 1 la 5 .
- Trebuiesc uploadate in folderul images / ( folder cu id-ul produsului din baza de date ) / 1.jpg , 2.jpg ....
- Adica , in momentul in care adaug un produs si acel produs are id-ul in baza de date " 57 " , in folderul images sa se creeze un alt folder cu denumirea 57 ( numarul id-ului produsului ) , si in acel folder sa fie uploadate cele 5 imagini cu denumirea de la 1 la 5 !
Pun mai jos scriptul meu de adaugare , poate reuseste cineva sa ma ajute sa integrez si eu aceasta functie !
Eu am mai incercat sa fac cate ceva , dar mereu am dat gres si sincer sa fiu nu prea stiu exact ce trebuie sa fac .
Mentionez ca trebuie sa adaug maxim 5 poze !
Va multumesc din suflet , imi trebuie pentru un proiect la scoala si trebuie sa il duc luni , si de aceea sunt un pic disperat.
Cod: Selectaţi tot
<?php
if (isset($_SESSION['valid_user'])){
include ('menu_links.php');
if(isset($_GET['action']) && $_GET['action'] == "add") {
$qdir = "SELECT cat FROM categorii WHERE idc = ".$_POST['idc'];
$rdir = mysql_query($qdir);
$d = mysql_fetch_array($rdir);
echo '<div align="center">
<div class="mare">
<div class="sus">
<div class="ne"> Adauga produs </div>
</div>
<div class="mijloc">
<div class="mne">';
if($_POST['nume']=="") {echo 'Trebuie sa completati numele produsului <br><a href="adauga_produs.php">Inapoi</a>';
echo ' </div>
</div>
<div class="jos"></div>
</div>
</div>';exit;}
$sql="SELECT nume FROM produse WHERE nume='".$_POST['nume']."'";
$resursa=mysql_query ($sql);
if(mysql_num_rows($resursa) != 0)
{ print 'Produsul <b>'.$_POST['nume'].'</b> exista deja in baza de date!<br>
<a href="adauga_produs.php">Inapoi</a>';
echo '</div></div><div class="jos"></div></div></div>';exit;}
$sql="INSERT INTO produse (id,idc,nume,pret,detalii,stoc) VALUES ('','".$_POST['idc']."','".$_POST['nume']."','".$_POST['pret']."','".$_POST['detalii']."','".$_POST['stoc']."')";
mysql_query ($sql);
print 'Produsul <b>'.$_POST['nume'].'</b> cu pretul <b>'.$_POST['pret'].'</b> RON a fost adaugata in baza de date!<br>
<a href="index.php">Inapoi la meniu</a><br><a href="adauga_produs.php">Adauga un alt produs</a>';
echo '</div></div><div class="jos"></div></div></div>';exit;
}//sfarsit inserare in produs
else {
echo '<div align="center"><div class="mare"><div class="sus"><div class="ne"> Adauga produs </div></div><div class="mijloc"><div class="mne">';
?>
<form method="post" action="<?php echo $uploadHandler ?>" enctype="multipart/form-data" >
<table>
<tr>
<td>Marca: </td>
<td>
<select name="idc">
<?php
$query = "SELECT idc , cat FROM categorii";
$result = mysql_query($query);
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
echo '<option value="'.$row['idc'].'">'.$row['cat'].'</option>';}
?>
</select>
</td>
</tr>
<tr><td>Nume: </td><td><input type="text" name="nume" /></td></tr>
<tr><td>Detalii: </td><td><textarea name="detalii"></textarea></td></tr>
<tr><td>Pret: </td><td><input type="text" name="pret" /></td></tr>
<tr><td>Stoc: </td><td><input type="text" name="stoc" /></td></tr>
<tr><td><input type="submit" value="Creeaza" id="submit" name="action" style="width:80px;"/></td><td><input type="reset" value="Resetare" style="width:80px;"/></td></tr>
</table>
</form>