Salut!
Eu as vrea sa imi fac un website ,dar nu prea am experienta in domeniu,pana cuma am reusit sa imi fac un design printr-un program,si l`am editat eu putin,dar imi mai lipsesc multe la el,si as vrea sa ma ajutati daca se poate,momentan as vrea sa pun urmatoarele :
-Buton de cautare
-Buton de logare/inregistrare,sa imi arate cad este online,cati useri sunt on,vizitatori,si inregistrati,fiecare user sa aiba un avatar,si info despre el:oras,varsta,ocupatie,etc.(adica pagina lui)
-Daca stiti siteul ucoz.com.unde iti faci site pe gratis,acolo poti foarte usor articole noi,printr-un buton gen(adauca articol,adauga fisier,etc)
-Si daca imi puteti recomanda un host +domeniu,cu plata prin sms..
Am scris cam tot ce imi doresc momentan sa fac,sper ca am postat unde trebuie.
Multumesc anticipat!
Scripturi si Tutoriale pentru Website
-
Scripturi si Tutoriale pentru Website
claUdiu
Usor sa ceri....greu de facut, nu?
1. Postul nu are legatura cu (X)HTML sau CSS
2. Nimeni de pe form nu cred ca o sa stea sa iti faca scripturile
3. Sunt pe site cateva scripturi pe care le-ai scris
4. CITESTE TUTORIALE!
De ce esti pe un site de tutoriale...? O sa stai toata viata sa "cersesti" scripturi? Si..daca noi ti le-am da ...ce ai face cu ele? Nici macar nu ai stii sa le bagi in codul HTML, presupun...
Deci....Nu-mi lua in nume de rau acest commentariu! E pentru binele tau....
1. Postul nu are legatura cu (X)HTML sau CSS
2. Nimeni de pe form nu cred ca o sa stea sa iti faca scripturile
3. Sunt pe site cateva scripturi pe care le-ai scris
4. CITESTE TUTORIALE!
De ce esti pe un site de tutoriale...? O sa stai toata viata sa "cersesti" scripturi? Si..daca noi ti le-am da ...ce ai face cu ele? Nici macar nu ai stii sa le bagi in codul HTML, presupun...
Deci....Nu-mi lua in nume de rau acest commentariu! E pentru binele tau....
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
Tzeby
Pai nu cer scripturi,vreau doar niste ajutor,sa stiu de unde sa incep ,ca sa pot realiza ceea ce vreau,si in alta parte nu stiu unde as putea sa postez.
claUdiu
De unde sa incepi?
Ce spui sa incepi de aici? .
Linkul d emai sus are de toate...script de inregistrare/logare, catutare, postare pe site, etc.
Ce spui sa incepi de aici? .
Linkul d emai sus are de toate...script de inregistrare/logare, catutare, postare pe site, etc.
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
MarPlo
La pagina Clasa cautare pe Google e un script de cautare, care se foloseste de paginile site-ului tau indexate de Google.
Un script de cautare mai complex e "Sphider search engine", se gaseste gratuit pe net.
Script de inregistrare utilizatori, cu afisare nr. total inscrisi, ultimul membu si pe cei online, precum si pagina personala cu posibilitate adaugare avatar /imagine si alte date personale e la pagina Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare
- Pentru folosirea lor e nevoie de server cu PHP si MySQL.
- Modificari /adaugari la ele, e treaba fiecaruia sa si-le faca.
La cursul PHP-MySQL de pe site sunt tutoriale de creare site cu PHP si sau fara MySQL, plus lectii si alte scripturi detaliat explicate cu comentarii in cod.
Un script de cautare mai complex e "Sphider search engine", se gaseste gratuit pe net.
Script de inregistrare utilizatori, cu afisare nr. total inscrisi, ultimul membu si pe cei online, precum si pagina personala cu posibilitate adaugare avatar /imagine si alte date personale e la pagina Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare
- Pentru folosirea lor e nevoie de server cu PHP si MySQL.
- Modificari /adaugari la ele, e treaba fiecaruia sa si-le faca.
La cursul PHP-MySQL de pe site sunt tutoriale de creare site cu PHP si sau fara MySQL, plus lectii si alte scripturi detaliat explicate cu comentarii in cod.
Tzeby
Multumesc frumos MarPlo!
O sa ma pun pe studiat,si exersat!
O sa ma pun pe studiat,si exersat!
Bizzar
Iti multumesc si eu MarPlo, imi sunt de ajutor aceste tutoriale.
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....