Salut MarPlo! Salut all!
As dori sa-mi spuneti si mie o metoda prin care pot vedea in baza de date, cat timp un utilizator e autentificat pe site, fie pentru scriptul "Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare " fie "Script inregistrare - autentificare, logare " , fie pentru ambele de pe acest site. Va rog mult!
Afisare cat timp un utilizator este autentificat
-
Afisare cat timp un utilizator este autentificat
MarPlo
Acele scripturi nu au si aceasta optiune de a inregistra cat timp un utilizator e autentificat pe site.
Ea trebuie adaugata /adaptata de cine o vrea.
In principiu se mai adauga o coloana in tabelul cu "users", in care e stocat timpul petrecut pe site, autentificat / incrementat prin apelare cu Ajax la fiecare minut.
Ea trebuie adaugata /adaptata de cine o vrea.
In principiu se mai adauga o coloana in tabelul cu "users", in care e stocat timpul petrecut pe site, autentificat / incrementat prin apelare cu Ajax la fiecare minut.
KaTa
Am inteles, dar cum sa fac asta, n-am nici o ideeMarPlo scrie: in care e stocat timpul petrecut pe site, autentificat / incrementat prin apelare cu Ajax la fiecare minut.
Ma ajutati
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc