Folosesc acest tip de formular de pe pagina Formular de Contact.
Cum as putea adauga un alt anunt, al doilea (2) anunt la limitarea trimiterii mail la cel mult 5 minute. Vreau ca atunci cand trimite a doua (2) oara formularul si ii apare un mesaj diferit de cel anterior adica de cel cu primul mesaj de limitare.
Doua mesaje diferite la limita 5 minute in Formular Contct
-
Doua mesaje diferite la limita 5 minute in Formular Contct
MarPlo
Incearca asa, in codul din "contact_mail.php", inlocuieste acest cod:
Cu acesta:
Dupa ce utilizatorul trimite formularul, cand da iar Trimite ii apare primul mesaj, iar daca apasa din nou Trimite, apare al doilea mesaj.
Cod: Selectaţi tot
if(isset($_SESSION['limit_contact']) && $_SESSION['limit_contact']>(time()-300)) {
echo 'Se poate trimite cel mult un mesal la 5 minute.<br />Mai asteptati '.($_SESSION['limit_contact']-time()+300).' secunde';
exit;
}
Cod: Selectaţi tot
if(isset($_SESSION['limit_contact']) && $_SESSION['limit_contact']>(time()-300)) {
if(!isset($_SESSION['limit2_contact'])) echo 'Se poate trimite cel mult un mesal la 5 minute.<br />Mai asteptati '.($_SESSION['limit_contact']-time()+300).' secunde';
else echo 'Al doilea mesaj ..';
$_SESSION['limit2_contact'] = 1;
exit;
}
else if(isset($_SESSION['limit2_contact'])) unset($_SESSION['limit2_contact']);
Subiecte similare
- Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.