Incerc sa folosesc scriptul Dvs: https://marplo.net/javascript/ceas2.html
Daca il pun pe o pagina de test, scriptul in sectiunea <head>, iar in <body>, in <div>, in locul unde vreau sa apara, functioneaza!
INSA, in pagina mea, am zone (precum antent, meniu, coloana stanga, coloana dreapta si footer), in fisiere php separate, pe care le apelez (cu include), si care NU au tag <body>.
Ceasul vreau sa il afisez in coloana din stanga, care, dupa cum spuneam, NU are tagul <body>. Si nu reusesc deloc sa il fac sa functioneze. Cred ca trebuie adaptat un pic, dar e clar ca nu fac ce trebuie si cum trebuie.
Ma poate ajuta cineva
Multumesc.
PS. Daca nu se intelege, si este nevoie, pot posta si o structura a paginii si a modului de apelare.
Problema script JavaScript - Ora curenta
-
Problema script JavaScript - Ora curenta
MarPlo
Salut
Incearca acest cod, adaugat in locul unde vrei sa fie afisat ceasul (scriptul javascript trebuie sa fie dupa tag-ul html in care e afisat ceasul).
Incearca acest cod, adaugat in locul unde vrei sa fie afisat ceasul (scriptul javascript trebuie sa fie dupa tag-ul html in care e afisat ceasul).
Cod: Selectaţi tot
<div id="ceas2"></div>
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
function ceas() {
// From: https://marplo.net/javascript/
var Digital=new Date()
var hours=Digital.getHours() // Preia ora
var minutes=Digital.getMinutes() // Preia minutele
var seconds=Digital.getSeconds() // Preia secundele
var dn="AM"
// Stabileste afisarea AM (Ante Meridian) sau PM (Post Meridian)
if (hours>12) {
dn="PM"
hours=hours-12
}
if (hours==0)
hours=12
if (minutes<=9)
minutes="0"+minutes
if (seconds<=9)
seconds="0"+seconds
// Aici poti schimba marimea si tipul fontului
// Creaza si afiseaza elementele HTML in eticheta <div>
myclock="<font size='4' face='Arial' ><b><font size='1'>Ora curena</font><br>"+hours+":"+minutes+":"
+seconds+" "+dn+"</b></font>"
document.getElementById("ceas2").innerHTML=myclock
setTimeout("ceas()",1000) // Executa functia ceas() la fiecare secunda
}
ceas(); // Executa functia
// ]]>
</script>
nicusorilie
Functioneaza perfect! (si ce simplu era! nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa incerc cu scriptul si dupa div...)
Respectele mele!
PS. Rezolvat, se poate inchide!
Respectele mele!
PS. Rezolvat, se poate inchide!
Subiecte similare
- Lungime obiect JSON in JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Am convertit un tabel din baze de date într-un obiect JSON.Ultimul mesaj
Aceasta este, în esență, un array bidimensional, fiecare înregistrare fiind pe cate un...
Poti sa folosesti Object.keys pentru a obține lista de chei din obiect ca un array, apoi obții cu 'length' lungimea din el:... - Sare peste index-uri in bucla for…of in Javascript
In vechea bucla for() in JavaScript, ca sa sar peste index-uri faceam asa:Ultimul mesaj
for (let i=0; i<bla.length; i+=2){
//...
}
Astfel, pentru...
Poti sa adaugi o conditie if() in bucla for…of, ca in urmatorul exemplu (indexul initial e pastrat).
for (const of bla.entries()) {
if (!(i %... - Convertire 8-biți număr în valoare de culoare Hex în JavaScript
Încerc să convertesc un număr întreg de 8-biți în valoare de culoare Hex. (de ex. FFFFFF).Ultimul mesaj
Numarul de culoare pe 8-biți este generat cu următoarea...
Dacă ai un număr întreg, poți face cu:
color.toString(16)
Și îl va transforma într-un șir Hex.
// White
color = (255 * 65536) + (255 *... - Problema instalare Anime.JS
Salutare!Ultimul mesaj
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js. - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...