problema chat
Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
-
Darius
problema chat
Am luat un chat de pe acest site si mi-a functionat pe multe situri gazduite gratis dar acum pe nou host in zona de chat imi afiseaza
Cod: Selectaţi tot
Not Found
The requested URL /notify2.html was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at ifastnet.com Port 80
Scriptul de chat'ul il gasiti la marplo pe siteul personal, este acel format mare .
Mentionez ca nu am schimbat scriptul , nu stiu de ce cauta notifly2.html ar trebuii sa modific ceva ? php info sau chmod 0777 sau ce ? Daca stiti o solutie la aceasta problema scrieti si explicatia detaliata .
MarPlo
Problema tine de configurarea serverului, dupa cum ai mentionat, pe multe alte site-uri functioneaza.
Dar care sa fie cauza sau rezolvarea, nu cunosc.
"/notify2.html" nu face parte din script.
Cautand putin pe net dupa "/notify2.html", am gasit ca aceeasi problema apare si la alte chat-uri pe unele servere care probabil nu accepta script-uri de acest gen, care apeleaza des serverul.
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...
- Problema instalare Anime.JS
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salutare!
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Ultimul mesaj
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js.
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...