Buna. Am si eu o problema. Am Wamp si niciodata nu mi-a mers chatul. Ce nu merge? Cand incerc sa scriu un mesaj si apas enter, imi da un sir de erori. Nici cand apas pe chat situatia nu e mai favorabila. Ce-as putea sa fac? De la ce e problema?
EDIT: Hopa, am uitat sa pun link-ul cu chat-ul ca sa vedeti ce erori imi da: http://andrey-sagetator.no-ip.info/chat/chat.php . Acusi ies si nu o sa mai poata fi pagina on, imi pare rau dar cand intru fiti siguri ca site-ul merge:)
Nu merge chat-ul
-
Nu merge chat-ul
MarPlo
Salut
Ca sa-mi pot face o idee despre ce e vorba, mai bine postezi /copii erorile care apar.
Ca sa-mi pot face o idee despre ce e vorba, mai bine postezi /copii erorile care apar.
AndreyIstetul
Buna ziua. As fi vrut sa postez, dar problema e ca apar foarte repede si nu le pot fotografia/copia. Cu toate acestea ma voi stradui si voi reveni cu un edit daca am reusit. Totusi, pentru o mai buna observare va sfatuiesc sa intrati totusi pe (url sters pentru adaugarea altora), acum, cat e deschis.
EDIT: Am reusit.
L-am facut mai mic in browser ca sa pot poza tot de odata. M-am gandit sa le dau imagini direct in post, dar nu stiu care e limita la postarea de imagini in post(ca imagine) si nu vreau sa incalc regulamentul.
EDIT: Am reusit.
L-am facut mai mic in browser ca sa pot poza tot de odata. M-am gandit sa le dau imagini direct in post, dar nu stiu care e limita la postarea de imagini in post(ca imagine) si nu vreau sa incalc regulamentul.
MarPlo
Linkul catre a doua imagine da eroare, asa si link-ul catre chat.
Oricum, chatul asa cum e, fara modificari, merge. Daca e pe server de linux, PHP trebuie sa aibe permisiuni CHMOD de scriere (0777) in directorul cu fisierele text pt. chat. Cam atat.
Daca sunt facute modificari in cod, treaba celui ce le-a facut.
Oricum, chatul asa cum e, fara modificari, merge. Daca e pe server de linux, PHP trebuie sa aibe permisiuni CHMOD de scriere (0777) in directorul cu fisierele text pt. chat. Cam atat.
Daca sunt facute modificari in cod, treaba celui ce le-a facut.
AndreyIstetul
Buna. Era aceeasi imagini ca s de pe servimg. Uitati, acum sunt online(si voi anunta cand sunt), http://andrey-sagetator.no-ip.info/chat ... t/chat.php. E chatul nemodificat cu nimic... Nimic nu i-am scos si tot da erorile respective. De la ce e problema? De la chat? De la php?
Edit:
Am gasit problema:
Scriptul merge doar pe servere UNIX/Linux. Pe serverele care au aceste OS-uri mi-a mers dar la mine in PC si pe un host cu Windows imi dadea aceleasi erori.
Mersi totusi ca ati incercat totusi sa va dati seama de problema. Pe hostul cu Linux imi merge si scriptul modificat de mine:D.
Edit:
Am gasit problema:
Scriptul merge doar pe servere UNIX/Linux. Pe serverele care au aceste OS-uri mi-a mers dar la mine in PC si pe un host cu Windows imi dadea aceleasi erori.
Mersi totusi ca ati incercat totusi sa va dati seama de problema. Pe hostul cu Linux imi merge si scriptul modificat de mine:D.