Buna
Cine imi spune si mie de ce programe am nevoie pentru a descarca cursurile de limba engleza. Si daca se poate sa-mi trimite-ti link cu programul respectiv.
Va multumesc.
Programe pt descarcare cursuri de pe site
-
Programe pt descarcare cursuri de pe site
MarPlo
Buna ziua
Pentru a descarca cursurile de pe site e suficient browser-ul de internet.
Dupa ce va autentificati pe site, cu un cont inregistrat pe site (nu pe forum), la pagina de cursuri pt. download apar link-urile catre site-ul de unde puteti descarca cursurile.
Acestea sunt incarcate pe MegaUpload. Asteptati sa treaca secundele afisate in pagina si apoi dati clic pe butonul care apare (Regular download).
Pentru a descarca cursurile de pe site e suficient browser-ul de internet.
Dupa ce va autentificati pe site, cu un cont inregistrat pe site (nu pe forum), la pagina de cursuri pt. download apar link-urile catre site-ul de unde puteti descarca cursurile.
Acestea sunt incarcate pe MegaUpload. Asteptati sa treaca secundele afisate in pagina si apoi dati clic pe butonul care apare (Regular download).
Subiecte similare
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....