La cautare site pe google, sub site sunt alte link-uri pentru scurtatura.
Cum se poate face ca atunci cand dau pe google site-ul meu, sa imi apara site.ro si sub el sitelink-uri?
Link-uri sub site la cautare pe Google
-
Link-uri sub site la cautare pe Google
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Acele link-uri care apar ca sub-categorii sub site la cautare pe Google le creaza sistemul Google dupa criterii stabilite de ei, cum ar fi: Page-Rank cel putin 2 al acelor link-uri, cele mai accesate, vechime.
Deci nu le poti crea sa apara la cautare pe Google, asta depinde de sistemul lor.
- Subiectul acesta e si la pagina: Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google
Deci nu le poti crea sa apara la cautare pe Google, asta depinde de sistemul lor.
- Subiectul acesta e si la pagina: Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google
Subiecte similare
- Link deschis in Popup modal
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
nu gasesc cum sa fac un popup modal genul asta: solodev.com/blog/web-design/how-to-make-an-external-link-pop-up-modal.stml
Dar cand dau...
am gasit ceva dar nu e functional cum trebuie,momentan am facut asa
<a href= <?php echo /privat&who=$chat... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...