Eliminare site inexistent din căutare google
-
Eliminare site inexistent din căutare google
Dacă un site nu mai exista, in cât timp (aproximativ) acel site nu va mai exista în căutările pe google ?
MarPlo
Salut
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte site-uri, catre acel site.
Eliminarea din rezultatele cautarii se face treptat, pe parcurs ce vizitarea de catre Google-Bot a adreselor paginilor din link-uri externe si cele indexate returneaza de mai multe ori eroare.
Probabil poate dura 3-4 saptamani, sau mai mult de o luna pentru pagini care au fost vizitate mai rar.
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte site-uri, catre acel site.
Eliminarea din rezultatele cautarii se face treptat, pe parcurs ce vizitarea de catre Google-Bot a adreselor paginilor din link-uri externe si cele indexate returneaza de mai multe ori eroare.
Probabil poate dura 3-4 saptamani, sau mai mult de o luna pentru pagini care au fost vizitate mai rar.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...