Latest Posts

MarPloSalut In codul tau, $vartest reprezinta obiectul clasei getTest (cu proprietati si metode in el), nu un array /obiect cu structura fixa care sa fi parcus cu doua foreach(). - Cand se parcurge obiectul clasei, asa cum e la tine, ajunge la proprietati ale caror valori nu...

Separare valori din json in livesearch jQuery

JavaScript - jQuery - Ajax 46 8

stericaam primit un raspuns pe al forum si il postez aici pentru cei care se vor mai intalni cu problema mea $(document).ready(function(){ $('#client').typeahead({ source: function(query, result) { ...

Glume Seci sau cu miez Spiritual

Spiritualitate 20 3

MarPloTrei frati s-au decis sa incerce sa stea o ora fara sa vorbeasca, intr-o camera in meditatie. Dupa vreo 3 minute unu din frati spune celui de la geam: - Mai bine inchide geamul, e zgomot de afara. - De ce ai vorbit? Trebuia sa tacem, spune...

Sclipiri de moment

Spiritualitate 1278 35

cata1241Atunci cand te privesti in oglinda, defapt tu nu te privesti pe tine, ci imaginea construita de mintea ta despre tine....

Ce jocuri va plac?

Divertisment si Jocuri 9 1

cata1241Eu tocmai ce m-am apucat de League of Legends, un joc tare interesant....

MarPloSalut, Poti sa folosesti functia queryToArray() din urmatorul exemplu (returneaza un array cu parametri query din $url). Apoi, cu unset() stergi din acel array ce parametru vrei si cu ce ramane reconstruiesti sirul query. // Parse out url query string into an associative array // @param...

MarPloPoti sa folosesti codul din urmatorul exemplu. Daca array-ul are aceeasi structura ar trebui sa functioneze. $arr =[ 'login_user'=>'julian', 'shopping_cart'=>[ 0=>[ 'item_id' => '2', 'item_name' => 'switch', 'item_price' => '12', 'item_quantity' => '1', ], 1=>[ 'item_id' => '6',...

Preluare variabile din sesiune

PHP - MySQL - XML 76 4

giulian9Salut , Am gasit ca mysql_real_escape_string nu functioneaza cum ar trebui, este asteptat un "string" insa el e array. Pentru un singur array merge cu implode insa pentru un array multidimensional are cineva idee cum ar arata ? Ma gandesc la o bucla FOR insa nu pare solutia buna...

Creare fisier pe server folosind formular

Discutii si Intrebari Diverse 15 1

MarPloSolutia e un File Manager. Panoul de control (cPanel-ul) are un File Manager pentru creare /editare /stergere /upload fisiere pe server. Ar trebui sa functioneze. Faci Upload la ce fisier vrei. Pentru editare selectezi fisierul, apesi Edit, iar in editor la mine apare sa pot selecta si...

MarPloIn urma sesizarilor de ne afisare a continutului paginilor de pe site s-a constatat ca aceasta se intampla pe calculatoarele care au instalat aplicatie tip Adblock. Incerc sa remediez aceasta problema. - Folositi programe Adblock? Daca da, ati observat tutoriale /pagini din site in care nu este afisat continutul? In...

Afisare ultimele subiecte din forum

PHP - MySQL - XML 857 8

MarPloAm modificat codul scriptului de pe site pt. afisare ultimile subiecte din forum ca sa functioneze cu phpbb 3.2....

Nou pe MarPlo

Informatii si Propuneri 27584 114

MarPloSectiunea de Jocuri si cea de Anime au fost mutate pe un alt domeniu: GamV.eu/jocuri...

Apelare functie JS la clic fara onclick

JavaScript - jQuery - Ajax 30 1

MarPloSalut, Poti sa adaugi o clasa css la acele elemente /imagini, apoi inregistrezi evenimentul 'click' la acea clasa, cu addEventListener() - Exemplu: Elm.1 Elm.2 Elm.3 function someFu(e){ var elm = e.target; //the ...

Cine este conectat

In total sunt 2 utilizatori online :: 2 înregistrați, 0 ascunși și 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 51 pe 04 Aug 2012

Utilizatori înregistraţi: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot]