BUTTON SI FORMULAR DESIGN

Coduri intrebari, probleme legate de HTML, XHTML si CSS
oana888
Mesaje: 4

BUTTON SI FORMULAR DESIGN

Salutare ,am si eu o intrebare si v-as ramane indatorata daca mi-ati raspunde.
Vreau un buton de login mai simpatic,poate cu o culoare de fundal frumoasa,un font pentru text dragut,sau poate chiar sa desenez eu un buton pentru a imbunatati aspectul paginii site-ului.Insa nu stiu cum sa modific in codul butonului asa ceva. Spre exemplu am codul asta :<input type="submit" name="btnSubmit" value="Login" /> Unde si cum inserez eu giful sau jpgul imaginii create de mine pentru buton.Sau am mai cautat pe google site-uri cu button generatoare care ofera link cu codul butonului generat.
Multumesc anticipat

MarPlo
Salut
Daca in loc de buton vrei sa apara o imagine, inlocueste:
<input type="submit" name="btnSubmit" value="Login" />
cu
<input type="image" src="dir/imagine.jpg" name="btnSubmit" alt="Login" />

ripe12
Buna,
Cred ca trebuie sa specifici si dimensiunea imagini ca "Buton de submit" daca nu vrei sa iti apara imaginea in toata marimea ei si mai poti sa-l infrumusetezi cu: onmouseover si onmouseout asa (te poti juca cu valorile din opacity cum iti place):

<input type="image" src="dir/imagine.jpg" name="btnSubmit" alt="Login" width="100" height="20" title="Daca vrei sa apara ceva cand pui mousul deasupra" style="opacity:0.5;filter:alpha(opacity=50)"
onmouseover="this.style.opacity=0.9;this.filters.alpha.opacity=0.9"
onmouseout="this.style.opacity=0.5;this.filters.alpha.opacity=50" />

Spor.

oana888
Saru'mana baieti functioneaza intr-o oarecare masura,adica imi afiseaza imaginea dorita la dimensiunile dorite dar nu mai functioneaza loginul pentru ca,banuiesc eu, dispare type="submit".Eu lucrez la un site php cu baze de date mysql si fac o pagina in care utilizatorul isi creeaza un cont si se logheaza pentru a avea acces la datele de pe site.Dar acum,dupa ce am modificat codul cum mi-ati spus voi nu mai merge?de ce credeti?

oana888
ahh,gata am gasit solutia:in loc de alt="login" am scris value="login";)
Multumesc mult.O seara frumoasa!

Subiecte similare