Creare site cu cms nu functioneaza in Chrome

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
bvlucretiu
Mesaje: 88

Creare site cu cms nu functioneaza in Chrome

Bună!
Nu știu care este motivul dar după ce am refăcut tot ce aveam în localhost cu scriptul: "Creare site cu cms", care nu funcționa, am crezut că nu funcționează de la faptul că am trecut pe Win 10 însă am observat într-un final că în Edge funcționează OK, însă în Chrome nu pot să adaug nici un meniu și nici o pagină chiar dacă ajung să mă loghez cu user și parolă acolo rămâne!
Linkurile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" sunt complet inutile, pur și simplu nu funcționează; între timp am verificat și cu Firefox și funcționează bine și cu acesta!
Care este problema pentru care nu rulează cu Chrome?
Vă mulțumesc!

andras Mesaje: 430
Mai apar anomalii de la un browser la altul, si mie mi s-a intimplat. In Chrome cind esti pe pagina respectiva dai dreapta click -> Inspect -> Console si vezi ce eroare afiseaza in consola.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Din faptul ca link-urile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" nu functioneaza, cred ca e ceva legat de JavaScript (acele butoane folosesc JS).
Ori browser-ul are javascript disabled, ori vreun alt script js din pagina are o eroare (asta se poate verifica in consola).

bvlucretiu Mesaje: 88
Bună!
Vă mulțumesc pentru interesul acordat!
Am aflat care era problema!
La setări în Chrome era activată Extensia "AdBlock"!
După ce am dezactivat această extensie a funcționat OK!
Vă mulțumesc!

Subiecte similare