distrugere SESSION la refresh-ul paginii

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
sterica
Mesaje: 275

distrugere SESSION la refresh-ul paginii

Salutare,

Am un form pentru login, iar mesajul de eroare in cazul incorectidudinii datelor il afizez prin intermediul un session, mesajul de eroare persista si dupa ce dau refresh paginii. Cum pot distruge acel session ce stocheaza mesajul de eroare atunci cand se da refresh paginii?

Multumesc!

MarPlo
Salut,
Cu functia unset() poti sterge inregistrari din session.
Incearca asa:

Cod: Selectaţi tot

//if the session 'some_name' exists, delete it
if(isset($_SESSION['some_name'])) unset($_SESSION['some_name']);

Subiecte similare