Ecran cu afisaj 3D spațial

Spatiu de divertisment: videoclipuri, poze si jocuri.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Ecran cu afisaj 3D spațial

Sony a lansat un nou tip de monitor 3D cu ecran de realitate spațială, care urmărește ochii și afișează o imagine diferită generată dinamic pentru fiecare ochi, creand o fereastră mică cu o lume tridimensională.

laptop 3d display spatial reality display

Noua creație Sony, ELF-SR1, este asemanator cu afișajele de bord 3D pe care le vedem în mașinile de ultimă generație. Utilizează un obiectiv micro-optic pe ecran de 15,6 inci pentru a împărți o imagine în perspective cu ochiul stâng și drept. Apoi folosește un "senzor de viziune de mare viteză" care urmăreste pozițiile ochilor la o frecvență de milisecundă, astfel încât afișajul poate genera o imagine ușor diferită pentru fiecare.

Ecranul adaptează dinamic imaginea în timp real, permițând mișcări de 25 de grade la stânga și la dreapta, 20 de grade în sus și 40 de grade în jos, la distanțe între 30-75 cm (12-30 in). Și efectul este că se obține o imagine 3D.
Este bun pentru film, jocuri, grafică și inginerii pot beneficia de abilitatea de a privi lucrurile dintr-o perspectivă dinamică și intuitivă. Și designul produselor; oriunde un produs final poate fi previzualizat.