Recomandare Masina de Spalat

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Recomandare Masina de Spalat

Salut
Ce masina de spalat folositi si /sau recomandati?
Vreau sa cumpar o masina de spalat si nu sunt inca hotarat, cu buget maxim de 1500 RON.
Ma intereseaza sa spele bine (camasi, tricouri, pantaloni, dar si lenjerie de pat), sa nu-mi faca probleme cel putin 3-4 ani si sa fie cat de cat silentioasa, in rest nu am anumite pretentii.
Am citit pe forumuri diferite opinii cu recomandari pentru Samsung (cu Eco Bubble), LG (cu Direct Drive), Whirpool (cu al 6-lea simt), Bosh, Gorenje; dar si nemultumiri despre aceste tipuri, care mai mult m-au zapacit.
Asa ca m-am gandit sa fac intrebare si aici. Poate vor fi raspunsuri care sa ma ajute sa fac o alegere buna.

andras Mesaje: 430
Salut,
Eu folosesc un BEKO WMN 6510 M, o am de 12 ani si inca merge fara probleme si nu vad nici o urma de rugina. La vremea aceea a costat 12 milioane (1200 RON), o suma mare pe atunci dar n-am avut probleme, singura interventie a fost anul trecut cind i-am schimbat pompa ca era uzata, iar specialistul mi-a spus sa nu renunt la ea pentru ca este o masina de spalat foarte buna si va mai merge inca o vreme. Eu zic sa te orientezi si dupa termenul de garantie pe care ti-l ofera producatorul, la mine a fost 4 ani (cel mai mare oferit atunci), dar n-a fost nevoie sa apelez la ei.

MarPlo Mesaje: 4343
Dupa o documentare de o saptamana, pe internet, pe la cunostinte apropiate si la magazin de specialitate, am cumparat o masina de spalat Bosch model WAB20261BY, la pret de 1400 RON.
Am luat in considerare garantia de 5 ani si faptul ca majoritatea sustin ca Bosch fac produse de calitate.

andras Mesaje: 430
Ai procedat corect. Eu am un frigider Bosch si de 9 ani merge impecabil.