Salut, as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu o problema
Am luat scriptul de upload de pe site si asa vre sa stiu cum as putea sa fac ca in fata oricarui fisier uploadat pe site sa apara in fata lui numele siteului
de ex: cum e pe fisierulmeu.ro in fata fiecarui fisier dupa uploadare apare [www.fisierulmeu.ro]
Multumesc!
Script upload - adaugare date in numele fisierului
-
Script upload - adaugare date in numele fisierului
MarPlo
Salut
In acel script, presupun ca cel de la pagina Uploader - Script pentru upload , modifici linia de cod:
Cu aceasta:
In loc de "nume_site-" adaugi numele pe care vrei.
In acel script, presupun ca cel de la pagina Uploader - Script pentru upload , modifici linia de cod:
Cod: Selectaţi tot
$uploadpath = $uploadpath . basename( $_FILES['fisiere']['name']);
Cod: Selectaţi tot
$uploadpath = $uploadpath . 'nume_site-'. basename( $_FILES['fisiere']['name']);
stefan32
Multumesc mult
Subiecte similare
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt... - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Adaugare apostrof la value in input cu JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Am un cod JavaScript care adaugă un câmp input pentru utilizator:Ultimul mesaj
var user = O'Conner, John ;
b.innerHTML += <input type='hidden' value=' +...
Poți să înlocuiesti caracterul cu entitatea lui HTML.
Astfel, pentru apostrof (') poate fi ’ sau ‘
var user = O'Conner,... - Gasire element in array si adaugare ca prim index
Se presupune urmatorul array cu persoane:Ultimul mesaj
const arr =
Vreau sa caut un anume 'name' in acel array, iar daca exista sa fie pus la inceput, cu...
Poti sa sortezi array-ul cu metoda sort() .
Codul urmator muta in fata (la inceput) toate obiectele cu proprietatea 'name'.
const arr = ;
let... - Adaugare array in acelasi array JS
Incerc sa adaug un array in acelasi array in javascript, Dar se pare ca nu functioneaza; al treilea element se adauga incontinuu.Ultimul mesaj
Iata codul:
var...
Nu functioneaza cum vrei fiindca adaugi aceeași referință la array. De aceea, când array-ul se actualizează, cel din interior va fi si el actualizat.... - Cip de calculator care procesează și stochează date ca un neuron
Divertisment si Jocuri Inginerii de la EPFL au creat un nou cip de calculator care poate procesa și stoca date în același circuit. Este realizat folosind un material...