Afisare continut fisier (.php) fara a folosi php
-
Afisare continut fisier (.php) fara a folosi php
Salut, se poate afisa continutul unui fisier .php fara a folosi php-ul? Din cate am cautat am vazut ca mereu folosea php
MarPlo
Salut,
Depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa afiseze codul din fisiere php in loc sa-l ruleze si sa returneze rezultatul, se poate adaugand aceasta instructine in .htaccess:
Daca ceea ce vrei e sa rulezi /executi cod php fara php instalat, din cate stiu nu se poate. Doar sa faci cu anumite programe scriptul php executabil si va rula ca un ".exe".
- Gasesti pe internet la cautare: php to exe.
Depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa afiseze codul din fisiere php in loc sa-l ruleze si sa returneze rezultatul, se poate adaugand aceasta instructine in .htaccess:
Cod: Selectaţi tot
php_flag engine off
- Gasesti pe internet la cautare: php to exe.
Stefan
Da, vreau sa afiseze codul fara sa il ruleze. Hmm, fara .htaccess nu se poate? Cu jquery sau alte limbaje?
MarPlo
Nu se poate cu limbaje care se executa la nivel de browser, cum e javascript, ci e nevoie de ceva la nivel de server.
royal27
Se poate cu htaccess
Sa spunem ca tu vrei sa faci un fisier index.marplo
iar tu creezi in public html index.marplo si acolo scrii tu ce vrei,daca folosesti un cod php pui asa,mysql sau ce doresti
Sa spunem ca tu vrei sa faci un fisier index.marplo
#Redirectioneaza link-uri catre fisiere .marplo:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.marplo -f
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/$
RewriteRule ([a-z0-9-]+) $1\.marplo [L,QSA]
<?php
echo "codul tau";
?>
Subiecte similare
- Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... - Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc