Afisare continut fisier (.php) fara a folosi php
-
Afisare continut fisier (.php) fara a folosi php
Salut, se poate afisa continutul unui fisier .php fara a folosi php-ul? Din cate am cautat am vazut ca mereu folosea php
MarPlo
Salut,
Depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa afiseze codul din fisiere php in loc sa-l ruleze si sa returneze rezultatul, se poate adaugand aceasta instructine in .htaccess:
Daca ceea ce vrei e sa rulezi /executi cod php fara php instalat, din cate stiu nu se poate. Doar sa faci cu anumite programe scriptul php executabil si va rula ca un ".exe".
- Gasesti pe internet la cautare: php to exe.
Depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa afiseze codul din fisiere php in loc sa-l ruleze si sa returneze rezultatul, se poate adaugand aceasta instructine in .htaccess:
Cod: Selectaţi tot
php_flag engine off
- Gasesti pe internet la cautare: php to exe.
Stefan
Da, vreau sa afiseze codul fara sa il ruleze. Hmm, fara .htaccess nu se poate? Cu jquery sau alte limbaje?
MarPlo
Nu se poate cu limbaje care se executa la nivel de browser, cum e javascript, ci e nevoie de ceva la nivel de server.
royal27
Se poate cu htaccess
Sa spunem ca tu vrei sa faci un fisier index.marplo
iar tu creezi in public html index.marplo si acolo scrii tu ce vrei,daca folosesti un cod php pui asa,mysql sau ce doresti
Sa spunem ca tu vrei sa faci un fisier index.marplo
#Redirectioneaza link-uri catre fisiere .marplo:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.marplo -f
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/$
RewriteRule ([a-z0-9-]+) $1\.marplo [L,QSA]
<?php
echo "codul tau";
?>
Subiecte similare
-
Afisare cu animatie continut adaugat cu JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Ideea pe care vreau sa o fac e că la clic pe un buton, conținutul vechi e înlocuit cu nou conținut HTML adăugat cu javascript.Ultimul mesaj
Vreau ca noul...
Pentru a declanșa o tranziție CSS, modifica starea CSS după ce ai introdus codul HTML. Poți face asta schimbând o clasă (la container sau la un... -
Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... -
Deschidere camera chat fara refresh pagina
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am tot cautat pe net un script js ca atunci cand vreau sa dau click pe o camera de chat sa o incarce in pagina respectiva fara sa am refresh la...Ultimul mesaj
Salut,
Depinde cum ai chatul construuit. Daca ai camera de chat afisata intr-un iframe, faci ca la clic pe butonul pentru camera sa se schimbe... -
Cerere: Schimbare limba site fara reload la pagina
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Salut,am in site implementat un script de schimbarea limbii in care eu am adaugat in scriptul meu original urmatoarea functieUltimul mesaj
<?php echo...
Vezi tutorialele din cursul Ajax de pe site.
Alt demo nu am.
Oricum, nu pare ceva dificil pentru cine a mai lucrat cu ajax; se face un cod... -
Accesare fișier XML din alt domeniu in JS
Primul mesaj
Creez un site web cu HTML și JavaScript care se bazează pe datele unui fișier XML de pe un domeniu separat.Ultimul mesaj
Pot realiza acest lucru cu jQuery-Ajax...
Încerca să folosesti API-ul fetch.
fetch('//example.com/file_address')
.then( response => response.text() )
.then( response => {... -
Afisare optiune selectata intr-un Div
Primul mesaj
Cum pot face ca atunci cand e selectata o optiune dintr-o lista <select> sa fie afisata intr-un Div valoarea acelei optiuni.Ultimul mesaj
Am acest cod...
Cu JavaScript adaugi un eveniment 'change' la elementul <select> care se va declansa cand o optiune e selectata.
In interiorul acelui...