Se poate ascunde un link de pe site (Ex.: <a href="https://marplo.net/forum">marplo</a>)? Cum?
Obligatoriu sa se vada doar in sursa paginii.
Ascundere element HTML in pagina
-
Ascundere element HTML in pagina
MelecaCristian
Daca chiar vrei poti realiza asta cu CSS
Cod css:
Exemplu link:
De asemenea in loc de h1 poti folosi si alte taguri HTML.
Cod css:
Cod: Selectaţi tot
<style>
h1.hidden {visibility:hidden}
</style>
Cod: Selectaţi tot
<h1 class="hidden"><a href="URL">SCRIE CE VREI</h1>
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
k0rupe
Am rezolvat, cu css - hidden .
Acuma am alta problema:
El doar le ascunde si imi lasa prea mult spatiu pe pagina daca adaug mai multe linkuri. Vreo rezolvare ?
Acuma am alta problema:
El doar le ascunde si imi lasa prea mult spatiu pe pagina daca adaug mai multe linkuri. Vreo rezolvare ?
MarPlo
Salut
Proprietatea CSS: visibility: hidden; ascunde continutul elementului html, dar lasa vizibil ca loc gol spatiul pe care l-ar ocupa acel element.
Ca sa fie ascuns elementul html cu tot cu spatiul lui, se poate folosi proprietatea CSS: display: none; .
Proprietatea CSS: visibility: hidden; ascunde continutul elementului html, dar lasa vizibil ca loc gol spatiul pe care l-ar ocupa acel element.
Ca sa fie ascuns elementul html cu tot cu spatiul lui, se poate folosi proprietatea CSS: display: none; .
Subiecte similare
- Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru... - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...