Salut Marplo.
Am două tabele intr-o baza de date: detalii ticket și continut ticket.În tabelul detalii ticket am informatii precum "stare ticket/ora la care a fost deschis etc".Acestea sunt afisate in tabele HTML.Vreau ca sub fiecare tabel să fie un buton care sa duca la o pagina separată unde sunt afisate toate răspunsurile din baza de date pentru acel ticket.Cum pot face acest link pentru pagina?
Sper ca m-am facut inteles.
Creeare link pentru pagina php
-
Creeare link pentru pagina php
MarPlo
Salut
Cred ca asa:
1. Sub tabel se face un link de forma asta ($id_-tk e id-ul acelui tichet din baza de date):
Iar in acea pagina.php se preia id-ul tichetului cu $_GET['idtk'] si faci select cu acel id.
Cred ca asa:
1. Sub tabel se face un link de forma asta ($id_-tk e id-ul acelui tichet din baza de date):
Cod: Selectaţi tot
<a href="pagina.php?idtk=$id_tk" target="_blank">Tichet $id_tk</a>
mluci
Salut!Nu am prea inteles cum fac linkul.Ar fi bine Dacă as face asa:
<a href="domeniu.com/viewticket=$id"
<a href="domeniu.com/viewticket=$id"
MarPlo
Link-ul sa deschida pagina php unde vrei sa afisezi acele rezultate. Iar in adresa link-ului se adauga id-ul dupa care sa faci select in acel fisier.
Ar fi de folos sa pui partea de cod cu ce ai incercat, Select-ul si unde vrei sa faci link-ul.
Ar fi de folos sa pui partea de cod cu ce ai incercat, Select-ul si unde vrei sa faci link-ul.
Subiecte similare
- Link deschis in Popup modal
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
nu gasesc cum sa fac un popup modal genul asta: solodev.com/blog/web-design/how-to-make-an-external-link-pop-up-modal.stml
Dar cand dau...
am gasit ceva dar nu e functional cum trebuie,momentan am facut asa
<a href= <?php echo /privat&who=$chat... - Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...