formular care preia adrese mail din pagina
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
kaysersoze
formular care preia adrese mail din pagina
- formularul 1 preia date, intre care si adresa mail si le introduce in baza de date.
- randurile tabelului sunt preluate si afisate in pagina siteului.
- langa fiecare din aceste randuri exista un alt formular care vreau sa preia adresa mail din zona in care se afla.
mai jos afisez cum am incercat (am simplificat ca sa vedeti doar ce ma intereseaza):
Cod: Selectaţi tot
<?php
require_once('config.php');
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `intrari`';
$rezultat = mysql_query($cerereSQL);
while($rand = mysql_fetch_array($rezultat))
{
echo '<b>Nume:</b> '.$rand['nume'].' <br>
<b>Prenume:</b> '.$rand['prenume'].' <br>
<b>Varsta:</b> '.$rand['varsta'].' ani <br>
<b>Email:</b> '.$rand['email'].' <br>
<b>Comentariu:</b> '.$rand['comentariu'].' <br><br>'
'<center><form action="mail.php" method="post" enctype="multipart/form-data"><table><tr><td><input name="email" value="'.$rand['email'].'"/><br><b>Nume:</b></td><td><input type="text" name="nume" value="" /></td></tr><tr>
<td><b>Telefon:</b></td><td><input type="text" name="telefon" value="" /></td></tr><tr><td><b>Email:</b></td><td><input type="text" name="from" value="" /></td></tr><tr><td colspan="2"><b>Comentarii:</b></font><br><textarea cols="25" rows="5" name="message"></textarea></td></tr><tr></tr></table></form></center>';
}
?>
apare mesajul h ttp 500..........
daca scriu fara partea dintre <center> </center> functioneaza
unde gresesc?
Multumesc!
MarPlo
Salut
La o verificare rapida, am observat problema inainte de <center>, 2 ghilimele simple.
Incearca codul de mai jos, am corectat acea problema.
Cod: Selectaţi tot
<?php
require_once('config.php');
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `intrari`';
$rezultat = mysql_query($cerereSQL);
while($rand = mysql_fetch_array($rezultat))
{
echo '<b>Nume:</b> '.$rand['nume'].' <br>
<b>Prenume:</b> '.$rand['prenume'].' <br>
<b>Varsta:</b> '.$rand['varsta'].' ani <br>
<b>Email:</b> '.$rand['email'].' <br>
<b>Comentariu:</b> '.$rand['comentariu'].' <br><br>
<center><form action="mail.php" method="post" enctype="multipart/form-data"><table><tr><td><input name="email" value="'.$rand['email'].'"/><br><b>Nume:</b></td><td><input type="text" name="nume" value="" /></td></tr><tr>
<td><b>Telefon:</b></td><td><input type="text" name="telefon" value="" /></td></tr><tr><td><b>Email:</b></td><td><input type="text" name="from" value="" /></td></tr><tr><td colspan="2"><b>Comentarii:</b></font><br><textarea cols="25" rows="5" name="message"></textarea></td></tr><tr></tr></table></form></center>';
}
?>
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ultimul mesaj
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe...
- Indexi valorilor din array care fac suma
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salutare,
am un array cu urmatoarele numere:
arr =
si o variabila, care poate contine numere intregi de la 50 pana 750 (750 este suma...
Ultimul mesaj
Mulțumesc mult marplo, este ceea ce îmi trebuie
- Trei lucruri tampite care s-au intamplat la o gradina zoologica.
Divertisment si Jocuri
Stef va prezinta un articol despre trei evenimente chiar tampite care s-au intamplat la diferite gradini zoologice.
Ui3E3aPtqTc
- Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...
Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data !
- Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site
Primul mesaj
Salutare si la multi ani!
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
Ultimul mesaj
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna ziua,
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Ultimul mesaj
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine...