Inserare Video Clip in pagina cu HTML5
Coduri intrebari, probleme legate de HTML, XHTML si CSS
-
hi_ella
Inserare Video Clip in pagina cu HTML5
Salut,
Am incercat sa adaug un Video Clip in pagina folosind HTML5 cu tagul <video>, dar nu stiu de ce nu il deschide nici in chrome, nici in firefox.
L-am transformat din mp4 cum era in avi dar tot nu a dat vreun rezultat. Trebuie sa fie un anumit format?
Aici e codul:
Cod: Selectaţi tot
<video controls="controls"width="200" height="150">
<source src="frixion.mp4" type="video/mp4" />
<source src="frixion.ogg" type="video/ogg" />
Browser-ul dv. nu recunoste tag-ul video, dar puteti <a href="frixion.mp4">Descarca filmul</a>.
</video>
La source trebuie sa specific .avi sau .mp4 si .ogg?
Si inca ceva: pentru tagul <audio> cum pot micsora dimensiunea barii de redare care apare in browser ?
Din cate am vazut nu are atributele width si height ca si video.
Multumesc anticipat.
MarPlo
Salut
Codul <video> e corect, Firefox si Chrome folosesc fisierul OGG. Probabil fisierul video cu extensia .ogg nu e cum trebuie.
2. Nu cunosc daca se poate modifica dimensiunea barii de redare la elementul <audio>.
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna ziua,
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Ultimul mesaj
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine...
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Ultimul mesaj
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...