Diametrul măsurat al florii stabileşte un record mondial absolut. Noua floare uriaşă a crescut în locul celei care a deţinut până în acest moment recordul mondial anterior, însă era cu 10 centimetri mai mică. Rafflesia este o plantă parazitară care nu are frunze şi rădăcini. Ea formează o inflorescenţă din ţesuturile plantei gazdă, prezentând perişori speciali, numiţi tricomi, pentru absorbţia nutrienţilor.
Cea mai mare floare din lume
-
- Administratorul site-ului
Cea mai mare floare din lume
Oamenii de ştiinţă din Indonezia au descoperit cea mai mare floare din lume – Rafflesia. Acesta a înflorit, atingând un diametru incredibil de 122 de centimetri, potrivit Centrului pentru Protecţia Resurselor Naturale din Sumatra de Vest.
Diametrul măsurat al florii stabileşte un record mondial absolut. Noua floare uriaşă a crescut în locul celei care a deţinut până în acest moment recordul mondial anterior, însă era cu 10 centimetri mai mică. Rafflesia este o plantă parazitară care nu are frunze şi rădăcini. Ea formează o inflorescenţă din ţesuturile plantei gazdă, prezentând perişori speciali, numiţi tricomi, pentru absorbţia nutrienţilor.
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...