Exista reguli stricte privind ordinea scripturilor javascript dintr-o pagina? Daca da, as dori sa stiu de unde pot sa le aflu macar
pe cele mai esentiale;
Va multumesc;
Ordinea scripturilor JavaScript in pagina
-
Ordinea scripturilor JavaScript in pagina
MarPlo
Salut
Personal nu cunosc astfel de reguli.
Cred ca script-urile trebuie scrise in ordine in functie de variabulele pe care le folosesti, adica, o variabila trebuie sa fie deja definita inainte, daca vrei sa o folosesti in alt script, urmator.
Sau, de exemplu, daca lucrezi cu jQuery; intai se include libraria principala de functii jQuery apoi alte script-uri care folosesc jQuery.
Personal nu cunosc astfel de reguli.
Cred ca script-urile trebuie scrise in ordine in functie de variabulele pe care le folosesti, adica, o variabila trebuie sa fie deja definita inainte, daca vrei sa o folosesti in alt script, urmator.
Sau, de exemplu, daca lucrezi cu jQuery; intai se include libraria principala de functii jQuery apoi alte script-uri care folosesc jQuery.
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...