Salut vreau sa imi fac un website care sa fie optimizat si pentru telefon.
Folosind bootstrap (getbootstrap.com) am facut un mediu header foarte dragut optimizat pentru telefon.
Mai jos vreau sa am 2 meniuri (Principal si secundar) ca in imaginea de mai jos :
Ma poate ajuta si pe mine cineva sau macar intruma catre un tutorial? Raman recunoscator.
Pagina cu optimizare pentru mai multe rezolutii.
-
Pagina cu optimizare pentru mai multe rezolutii.
MarPlo
Salut
Poti sa aplici la elementele din pagina setari css diferite, in functie de rezolutie.
In zona <head> a codului html se adauga acest <meta>:
Iar codul css poate fi asa:
- Poti cauta si pe net: "tutorial responsive design".
Poti sa aplici la elementele din pagina setari css diferite, in functie de rezolutie.
In zona <head> a codului html se adauga acest <meta>:
Cod: Selectaţi tot
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
/* setari css pentru descktop .. */
@media screen and (max-width: 600px) {
/* adauga /modifica setari css pt rezolutie mai miica de 600px */
}
misat
Daca doresti sa utilizezi bootstrap, atunci tre sa ai aproximativ urmatoarea structura:
.container - va limita latimea siteului la 1200px (daca doresti sa ai dimensiuni mai mari .container poate sa lipseasca).
<div class="container">
<div class="row" style="outline: 1px solid #f00;">
<div class="col-xs-12 col-md-9" style="outline: 1px solid #00f;">Continut pagina printipala</div>
<div class="col-xs-12 col-md-3" style="outline: 1px solid #0f0;">Continut pagina secundara</div>
</div>
</div>
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...