Salut vreau sa imi fac un website care sa fie optimizat si pentru telefon.
Folosind bootstrap (getbootstrap.com) am facut un mediu header foarte dragut optimizat pentru telefon.
Mai jos vreau sa am 2 meniuri (Principal si secundar) ca in imaginea de mai jos :
Ma poate ajuta si pe mine cineva sau macar intruma catre un tutorial? Raman recunoscator.
Pagina cu optimizare pentru mai multe rezolutii.
-
Pagina cu optimizare pentru mai multe rezolutii.
MarPlo
Salut
Poti sa aplici la elementele din pagina setari css diferite, in functie de rezolutie.
In zona <head> a codului html se adauga acest <meta>:
Iar codul css poate fi asa:
- Poti cauta si pe net: "tutorial responsive design".
Poti sa aplici la elementele din pagina setari css diferite, in functie de rezolutie.
In zona <head> a codului html se adauga acest <meta>:
Cod: Selectaţi tot
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
/* setari css pentru descktop .. */
@media screen and (max-width: 600px) {
/* adauga /modifica setari css pt rezolutie mai miica de 600px */
}
misat
Daca doresti sa utilizezi bootstrap, atunci tre sa ai aproximativ urmatoarea structura:
.container - va limita latimea siteului la 1200px (daca doresti sa ai dimensiuni mai mari .container poate sa lipseasca).
<div class="container">
<div class="row" style="outline: 1px solid #f00;">
<div class="col-xs-12 col-md-9" style="outline: 1px solid #00f;">Continut pagina printipala</div>
<div class="col-xs-12 col-md-3" style="outline: 1px solid #0f0;">Continut pagina secundara</div>
</div>
</div>
Subiecte similare
- Obiect aleatoriu din mai multe Array cu procentaj de șanse în JS
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Am 3 Array de obiecte în JavaScript:Ultimul mesaj
const fruits =
const car =
const books =
Un array temporar în care voi stoca obiecte aleatorii alese:...
Trebuie să obții două numere aleatorii:
- primul care decide ce grup alege,
- al doilea care alege un articol din acesta.
Generăm un număr... - Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Pavaje solare pentru alimentare cu energie
Stiri Deosebite O companie de tehnologie din Ungaria foloseşte plastic reciclat pentru a produce panouri solare încorporate în pavaje, care pot susţine alimentarea...
- Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Material supraconductor, pentru o revoluție energetică
Stiri Deosebite Materialele supraconductoare necesită de obicei temperaturi extrem de reci pentru a funcționa. Dar o nouă descoperire ar putea schimba asta.
Oamenii... - Trenuri cu hidrogen pentru pasageri în Austria
Stiri Deosebite Viena începe un nou capitol în transportul feroviar de pasageri. Până la sfârșitul lunii noiembrie, un tren cu hidrogen va transporta pasageri pentru...