PHP - MySQL - XML
-
» claUdiu Buna, am incercat sa fac si eu un show more buton, dupa un exemplu. Am facut un fisier care selecteza doar 5 inregistrari din db si cu un div, care...
Ultimul mesaj » trif salut, incearca ce am facut la Script ajax load more cu jQuery & PHP ----> Script ajax load more .
Cu stima trif
-
» evident as vrea sa introduc in formularul de adaugare al anuntului o optiune de valabilitate anunt
de exempul o saptamana,30 de zile,3 luni,12 luni, un an....
Ultimul mesaj » MarPlo In PHP, valoarea unui camp de formular se ia dupa numele lui, adica ce e trecut la name= ... .
In cazul de sus:
$days = $_POST...
-
» mystyk Buna ziua!
Am nevoie de ajutorul vostru.
Problema:
La scriptul inregistrare - autentificare, logare am mai adaugat in tabel un camp nou rang (...
Ultimul mesaj » mystyk Multumesc mult la ambii, sunteti de nota 10 cu +
-
» evident primesc eroarea : Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\damnvizite.php on line 12
linia 12...
Ultimul mesaj » MarPlo Probabil versiunea PHP de pe WAMPP e diferita de cea de pe serverul pe net.
-
» admin@kisscs.net Salut Marplo.Cum spune si titlul as avea si eu nevoe de un script pentru bannere,adica la fiecare refresh al paginii bannerul sa se schimbe.Dar nu...
Ultimul mesaj » admin@kisscs.net Multumesc mult pentru ajutor puteti da T/C
-
» evident Stiu ca exista o smecherie cum sa faci ca atunci cand vreau sa afisez pe o pagina de exempu numele utilizatorului din baza de date sa imi apara cu...
Ultimul mesaj » evident imaginea e aici
asa am....
textul anuntului Ddddddddddddd incepe cu litera mare dar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa incepe cu litera mica.dc?
am...
-
» trif salut la toata lumea, am si eu o mica problema si nu stiu ce sa ii mai fac ca tot m-am chinuit dar nici un rezultat. uitati care este problema: am...
Ultimul mesaj » evident <?php
if (isset ($_POST )){
$username = preg_replace('# #i', '', $_POST );
$gender = preg_replace('# #i', '', $_POST ); ...
-
» steliandj Fatal error: Cannot redeclare verifica_daca_e_online() (previously declared in /var/www/ www.cuplari.ro/functii.php:58 ) in /var/www/...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Eroarea indica faptul ca se incearca crearea unei functii cu acelasi nume (adica verifica_daca_e_online() , la linia 422) care a fost deja...
-
» nutzu123 Salut am scriptul de upload de pe site si as vrea daca se poate sa-mi zica cineva cum fac atunci cand incarc o poza sa se adauge automat un logo.png...
-
» Komfort Cat timp se salveaza ceva in sesiune? Nu ar trebui sa fie definitiv? Panacand se sterg?
Ultimul mesaj » keenbr completare:
Daca vrei sesiuni definitive, folosesti cookie ... gasesti tutorial aici la marplo pe site
-
» admin@kisscs.net Salut.Am si eu o problema cu un script.Am scriptul de inregistrare/logare de la voi,si vreau sa restrictionez o anumina pagina din site facuta in...
Ultimul mesaj » MarPlo Probabil $_SESSION nu exista, sau are valoare nula.
Potti verifica, adaugand inainte de if() codul:
echo 'Nume = '. $_SESSION ; exit();
Daca...
-
» evident INSERT.PHP
<?php
$con = mysql_connect( localhost , root , 250644 );
if (!$con) die('Could not connect: ' . mysql_error());...
Ultimul mesaj » MarPlo Se face cu JavaScript, sunt cateva etape si verficari JavaScript de facut si nu se potriveste cu subiectul acestui topic.
Poti studia lectiile si...
-
» evident am dat comanda
$id = mysql_insert_id();
mkdir( anunt/$id , 0755);
ce comanda trebuie sa dau pentru a adauga o poza la adresa...
Ultimul mesaj » evident am reusit:)
am facut oarecum babeste dar merge:D
imi face directoru si imi baga si poza pe care eu o uploadez:)
daca doreste cineva scriptul pm...
-
» evident Titlul complet al acestui subiect este:
e mai bine sa uploadezi o imagine in baza de date sau in folder?
Vreau sa aud parerile voastre
Multumesc
Ultimul mesaj » MarPlo Parerea mea este ca e bine ca fisierul sa fie salvat pe server, iar in baza de date sa fie adaugata doar adresa si numele fisierului.
O imagine...
-
» Komfort va rog.....am nevoie de ajutorul vostru:( din nou
scuzati:(
indexcurse.php
<?php
session_start();
echo '<center>';...
Ultimul mesaj » Komfort da..acuma se salveaza suma dar...nu imi zice ce cal aleg...si castig intruna:(?
gataaaa am rezolvat
trebuia unset($_SESSION ); in loc de $_SESSION...
-
» evident ce e gresit aici <?php
$con = mysql_connect( localhost , root , 250644 );
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}...
Ultimul mesaj » MarPlo Incearca varianta de mai jos, in care se verifica daca exista variabilele ce trebuie adaugate in baza de date.
- Iar numele campurilor de formular...
-
» evident vreau sa fac un folmural de adauga anunt...vreau ca atunci cand cineva baga un anunt sa ii faca automat un folder 777 cu idul pe care il primeste...
-
» claUdiu Buna, am facut o mica cautare in timp real (jQuery + PHP) si am o problema. Sincer sa fiu, eu cred ca e de la codul PHP, dar o sa-l pun si pe cel de...
-
» evident Primesc eroarea
Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in C:\wamp\www\webintersect\member_search.php on line 48
cand rulez pagina de...
Ultimul mesaj » MarPlo Problema asemanatoare e discutata la paginile: si
Gasite cu optiunea Search a forumului.
-
» evident am asa:
paginareanunturi.php
<?php
include connect_to_mysql.php ;
$sql = mysql_query(...
Ultimul mesaj » evident am rezolvat:)
pentru cei care aveti aceiasi problema sau vreti sa faceti asa trebuie sa bagati variabila id in linkul ce se formeaza dupa schimbarea...
-
» Komfort va rog daca ma outeti ajuta cu acest joculet...de ce nu functioneaza?
index.php
<?php
session_start();
if(!isset($_SESSION )){
$_SESSION =10;}...
Ultimul mesaj » alves Salut
Am modificat putin codul tau si i-am adaugat 2 variabile pentru cele 2 zaruri care sunt egale cu codul asta mt_rand(1, 10) .Acest cod...
-
» Komfort <?php
session_start();
if(!isset($_COOKIE )){
$_COOKIE =10;}
echo '<b>Banii tai sunt:';
echo $_COOKIE ;...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut,
$_COOKIE nu are treaba cu session_start(). Cookie se creaza cu functia setcookie() .
O prezentare mai detaliata e in lectia de la pagina:...
-
» Komfort <?php
session_start();
echo '<form method=post action= >
coloane:<input type=text name=coloane><br>...
Ultimul mesaj » MarPlo Poate acel for() ar trebui asa:
for($i=0;$i<$linii;$i++){
$matrice = 0;
for($j=0;$j<$coloane;$j++) {
$matrice = 0;
}
}
-
» evident am fisierul cat.php
<?php
$cat_joc = $_GET ;
$Categorii = '<table border= 0 align= center cellpadding= 3 >
<tr> ';
$sql =...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Daca e vorba de un rand nou cu <br/>, se creaza inainte de bucla While o variabila cu valoare initiala 0, si se incrementeaza cu o...
-
» evident as vrea sa adaug si eu niste filme pe categorii in baza mea de date.am facut tabelul categorii si tabelul filme.
cum as putea sa creez o pagina pe...
Ultimul mesaj » evident am facut asa
<?php
$cat_joc = $_GET ;
$Categorii = '<table border= 0 align= center cellpadding= 3 >
<tr> ';
$sql = mysql_query(...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum