Problema restrictionare pagina, modificare URL
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
admin@kisscs.net
Problema restrictionare pagina, modificare URL
Salut.Am si eu o problema cu un script.Am scriptul de inregistrare/logare de la voi,si vreau sa restrictionez o anumina pagina din site facuta in html sa o poata accesa doar cei inregistrati.Bun.Am incercat urmatorul script
pagina.html
acces.php
Cod: Selectaţi tot
<?php
//Start session
session_start();
if(!isset($_SESSION['nume']) || (trim($_SESSION['nume']) == '')) {
header("location: inregistrare.html");
exit();
}
?>
Problema este ca,chear daca sunt logat chear daca nu sunt tot pe acea pagina ma redirectioneaza adica pe inregistrare.html.Oare din ce cauza o fo problema?
Si inca 1 problema ar fi.Cum fac sa nu mai apara extensiile la paginile html?...adica eu cand intru pe site-ul meu imi apare asa.
http://www.domeniulmeu.net/index.html si eu as vrea sa apara doar
http://www.domeniulmeu.net fara .html cum pot face acest lucru?.Site-ul este facut complet in html php si css si putin js pe aici pe colo
MarPlo
Salut
Codul de redirectionare pare corect, nu stiu de ce face redirect cand esti logat, incearca sa stergi
|| (trim($_SESSION['nume']) == '') din conditia if().
Codul php nu este executat in fisiere cu extensia ".html", trebuie ca fisierul sa aibe extensia ".php" daca adaugi cod PHP si vrei sa fie prelucrat.
- Pentru eliminarea extensiei din adresa URL, si redenumire link, vezi subiectul
Redenumire adresa URL, sau poti folosi optiunea "Cauta" din partea de sus-dreapta a paginii fiindca subieectul s-a mai discutat.
admin@kisscs.net
Tot nu merge am incercat cu un fisier php si tot asa ma redirectioneaza
oare de ce?
Am incercat sa sterg si chestia aia si dupa ce accesez pagina jocuri.php imi da erroarea
Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/a9025847/public_html/acces.php on line 6
MarPlo
Incearca asa:
Cod: Selectaţi tot
<?php
//Start session
session_start();
if(!isset($_SESSION['nume']) || trim($_SESSION['nume']) == "") {
header('location: inregistrare.html');
exit();
}
?>
Daca nu merge, probabil e de la editorul de text pe care-l folosesti; poate ca salveaza intr-un format ce adauga caractere nevizibile, sau ghilimelele diferit. Codul pare cum trebuie.
evident
tot nu merge,la fel ma redirectioneaza pe inregistrare.htm
e o problema cu cookie-urile cred.
MarPlo
Probabil
$_SESSION['nume'] nu exista, sau are valoare nula.
Potti verifica, adaugand inainte de if() codul:
Daca apare eroare, sau dupa egal nu apare nimic sesiunea nu exista, sau nu are valoare.
Subiecte similare
- Modificare cod Animated musical notes
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Fiindca astazi suntem in 31 decembrie 2020, va doresc un sincer La multi ani si toate cele bune in 2021. :)
Sincer sa fiu, am imprumutat un cod de...
Ultimul mesaj
Multumesc pentru raspuns si pentru solutia de cod.
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna ziua,
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Ultimul mesaj
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine...
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Ultimul mesaj
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...