PHP - MySQL - XML

1. » General
    Buna, am nevoie de ajutorul vostru, am facut un formular
    <form action= /send.php  method= post  id= form >
    <input type= text  name= phone...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Verifica in consola (F12) sa nu ai erori in codul javascript (acolade /paranteze neinchise cum trebuie).

2. » adrian_ady
    Cum salvez pagina php a facturii ca file html intr-un folder facturi/ cu numele preluat dintr-un camp din pagina, sa zicem <?=$nume?> ? Asta...
    Ultimul mesaj » adrian_ady
    Am gasit undeva exemplul urmator si ma gandesc, daca se adapteaza acest model la necesitatile prezente va functiona si in Chrome?

<!DOCTYPE...

3. » andras
    Salut,
    Am facut un document pdf c\u Dompdf (fisierul pdflist0.php ). Problem: merge perfect pe local dar nu merge pe server. Nu da nici un fel de...
    Ultimul mesaj » andras
    Pana la urma cauza s-a dovedit a fi banala: in PHP era nevoie extensia php-mbstring, care este default pe local in Windows (php_mbstring.dll) dar nu...

4. » trif
    Buna ziua,
    Am folosit exemplul de pe site pentru cookie <?php
    setcookie( fruct , banana , time()+3600);
    echo $_COOKIE ;
    ?>
    si functioneaza...
    Ultimul mesaj » trif
    buna seara,
    M-am uitat prin setari si era setat ca sa tina minte cookie-urile pana inchid browser-ul. Am incercat si merge.
    Multumesc pentru...

5. » andras
    Salut,
    Am mai multe tabele html (cu date din MySQL) pe care vreau sa le pun in rapoarte in Excel si Pdf. Pentru Pdf am gasit pe acest site clasa...
    Ultimul mesaj » andras
    Am schimbat obiectul de tip Excel2007 cu obiect de tip Excel2003 (Excel5) si merge.Am pus asa in fisier (la sfirsit):
    <?php
    $filename =  list0_...

6. » adrian_ady
    Salut,
    vreau sa gasesc o modalitate ca un folder incarcat (de mine) pe server pentru un anumit user sa se stearga automat dupa, sa zicem 30 de zile...
    Ai dreptate, am inteles ideea ca ma pierd in lucruri inutile.

7. » evident
    Primesc eroarea:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/a5171763/public_html/best-investments-imob/functii.php on line 82
    Linia...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Sigur variabila $images nu contine un array asa cum trebuie pentru foreach(). Asta probabil fiindca glob() a returnat false.
    Poti verifica...

8. » adrian_ady
    Salut,
    in site-ul meu, cand un user doreste sa stearga contul trebuie sa trimita un mail prin care sa solicite operatiunea. Eu vreau ca el insusi sa...
    Merci, am rezolvat; aveam adresa unui folder inexacta...

9. » General
    Buna, este asa tip de cos de cumparaturi:
    simplecartjs.org/features

cum se face in php ca atunci cind adaugi mai mult de 2 produse sa dispara...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Setezi valoarea pentru variabila ce ccontine pretul de livrare in functie de numarul de produse, apoi mergi cu calculul mai departe....

10. » andras
    Salut,
    Imi apare citeodata acest gen de eroare:
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server...
    Ultimul mesaj » andras
    De cind am postat problema si am pus echo-ul la sirul SQL nu mai da nici o eroare nici pe local nici pe server, desi am facut multe teste. Ciudat......

11. » mybab
    Vreau sa fac update in tabelul teme coloana status si match WHERE id_user, AND status ....
    dar in tabelul teme sunt mai multe randuri momentan sunt...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca randurile au acelasi ID si status e normal sa faca update la toate cu aceeasi valoare.
    Indicat ar fi sa ai o coloana cu ID unic pentru...

12. » adrian_ady
    Salut,
    in site am doua categorii de anunturi: cereri si oferte. In aceeasi pagina sunt afisate ultimele anunturi din fiecare categorie insa separat....
    Multumesc pentru ajutor. Le-am incercat pe toate, fara succes (nu ma pricep). Am ales pana la urma sa modific baza de date si tot sirul de schimbari...

13. » mybab
    Buna, MarPlo
    Incerc sa imi fac un script care sa verifice numerele mele cu cele extrase la loto.
    Nu stiu cum sa fac comparatia
    Avem urmatoarele:...
    Ultimul mesaj » mybab
    Era foarte simplu , mersi mult Marplo

14. » mybab
    Buna,
    Vreau sa introduc in baza de date urmatoarele:
    //var_dump($your_numbers); //am folosit var_dump pentru test
    //afiseaza asta de aici :
    /*...
    Ultimul mesaj » mybab
    Cu addslashes($sir); am facu si le insera in baza de date .
    ok, multumesc

15. » MAR
    Salutari, am si eu urmatorul script si nu reusesc in nici un fel sa il fac sa arate data si ora si baza de date.
    Exemplu: 2015-02-04 21:42:02 , asa...
    Ultimul mesaj » andras
    MarPlo a fost politicos, dar ca idee generala aici nu prea merge sa ceri cuiva sa-ti faca un script. Eventual sa-ti dea un exemplu din care sa te...

16. » MarPlo
    Pentru cei care ati invatat sa lucrati in PHP-MySQL cu functia mysql_connect() si inca o folositi, este indicat sa Renuntati la ea in script-urile pe...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu mysql_real_connect(), ci functiile specifice clasei PHP MySQLi, vezi lectia: PHP MySQL - utilizare MySQLi si urmatoarele dupa ea.
    Sau cele de la...

17. » tycyssg
    Neata !

Vreau sa FAC un script ce imi va genera un sir de numere si sa-l execut cu un submit cred ca merge asa.
    Dar vreau ca indiferent de...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Poti sa salvezi timpul intr-un fisier pe server si verifici timpul curent cu cel salvat ultima data. Acel fisier trebuie sa aibe permisiuni CHMOD de...

18. » snd
    Salut, doresc să i-au o imagine din url și să o afișez. Până acum am ajuns la rezultatul de mai jos dar am anumite probleme.
    1) doresc să nu salveze...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Din ce am citit pe internet, php nu detecteaza daca o imagine are background transparent. Pentru asta ar trebui o functie care sa parcurga fiecare...

19. » andras
    Salut,
    Cum fac din aplicatie Refresh automat la pagina la intervale prestabilite (ex. la fiecare 5 minute)? Tabelele html din aplicatie (care contin...
    Ultimul mesaj » andras
    Am adoptat-o pe a doua, mi se pare mai OK. Multumesc.

20. » tycyssg
    Salut ! am urmatorul cod:
    <?php
    $phone = 'Phone Model';
    $na = 'Name';
    $su = 'Surname';
    $ad1 = 'Address Line 1';
    $ad2 = 'Address Line 2';...
    Ultimul mesaj » tycyssg
    Da se pare ca a functionat asa..dar eu ma gandeam ca for executa doar ce e in acolade nu si restul codului de mai jos.anyway mersi frumos de ajutor

21. » ionatan
    Buna,
    Nu ma mai descurc aici si va rtog sa ma ajutati:
    $sql = SELECT * FROM `pagini` WHERE `meniu` = 'videoclipuri' AND `id` IN (2, 3) AND...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Poti folosi 2 Select-uri in aceeasi comanda SQL.
    Incearca asa, sa verifici id-ul printr-un sub-Select:
    $sql = SELECT * FROM `pagini` WHERE...

22. » andras
    Salut,
    In MySQL am o tabela cu 2 cimpuri numerice (simplificat) cu index pe una din coloane. Vreau sa activez acel index iar in cealalta coloana sa...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca vrei sa faci update la mai multe randuri in mysql printr-o singura comanda, ar trebui sa construiesti comanda SQL Update cu instructiuni...

23. » Liaf
    Am in codul php aceasta eroare pe randul 19, care e asa:
    // afiseaza datele din fiecare rand din $result
    while($row = $result->fetch_assoc()) {...
    Ultimul mesaj » Liaf
    Da, pentru tine care stii foarte bine acest sintaxe este destul de usor. Pentru mine fara acest ajutor nu aveam nici cea mai mica idee. Mersi inca...

24. » Liaf
    Salutare.
    Sunt nou in domeniul php si am sa va rog sa aveti rabdare cu mine.
    Folosind am reusit sa setez un php care sa faca conectarea la o baza...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca vrei sa obtii coloanele care contin parte din cuvant , se floseste caracterul % (inseamna - oricare alte caractere in acel loc).
    Selectul ar fi...

25. » adrian_ady
    In prezent se poate incarca numai o poza pentru fiecare user. Se incarca imaginea si se redenumeste. Cum fac sa se poata incarca mai multe foto...
    Merci, am inteles ideea, am rezolvat! Multumesc!

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum