PHP - MySQL - XML
-
» danimunte Este posibil (daca da, cum) sa se inregistreze in baza de date continutul unei pagini dinamice scrise in php? Pagina contine interogari sql si...
Ultimul mesaj » MarPlo Nu e nevoie sa te complici cu adaugare cod php in baza de date, trebuie apoi aplicat eval(), si e prea nesigur.
La ce ai, se poate rezolva simplu...
-
» botavlad89 Buna seara de vreo 3 ore ma tot chinuiest la un select si nici cum nu imi iese
echo <table border='1'> ;
echo ...
Ultimul mesaj » MarPlo Din cate stiu, la astfel de selecturi trebuie doua interogari separate la baza de date. Prima cea care creaza tag-ul <select> cu optiuni, si a...
-
» Alex03 Salut! Am o nelămurire cu privire la ultimul exemplu din lecţia 41.PHP Functii Anonime - Closures. Am încercat să rulez exemplul, şi îmi dă...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
In php nu merge sa adaugi dupa return o functie anonima, ci o valoare sau nume de functie care exista inregistrat in memorie pana la...
-
» Alex03 Salutări
Sunt începător în PHP şi mă confrunt cu problema de mai sus. Este vorba despre un contor pentru numărul de deschideri ale unei pagini, şi...
Ultimul mesaj » MarPlo Poti incerca aceasta carte: Learning PHP, MySQL, JavaScript, CSS & HTML5, 3rd Edition (in engleza, pdf e-book si fisiere php cu exemplele din ea...
-
» evident Salut,
Imi spune si mie cineva unde gresesc?
$query=...
Cand se parcurg datele cu while(), le ia pe rand; deci, la prima parcurgere exista doar $users cu primul rand, apoi la a doua parcurgere...
-
» evident De ce la mine in baza de date , data este de tip Timestamp dar nu are forma numerica: 1402008961, ci e de forma: 2014-07-25 12:13:45 ?
Timestamp in MySQL e diferit de Unix Timestamp, care dupa cum stii e un numar de secunde incepand de la 1970.
Timestamp in MySQL e de fapt...
-
» evident Salut Marplo,
Ai cumva pe site aici un script ceva de afisare din baza de date a timpului scurs
Ceva gen facebook cu 15 seconds ago sau 1 week ago...
Poti sa folosesti functia timeElapsed() din acest exemplu:
function timeElapsed($t1, $t2 = null) {
/*...
-
» alexinio3d Salutare.
Cand incerc sa redenumesc un fisier uploadat primesc urmatoarea eroare:
Warning: rename(C:/xampp/htdocs/folder/files/swf/luna 07 anul...
Ultimul mesaj » alexinio3d Am gasit acuma problema care era.
Problema era ca atunci cand redenumea nu gasea fisierul in folder, deoarece nu-l uploada scriptul.
Va multumesc....
-
» evident stie cineva un script de vot?adica daca cineva da click pe vot sa se introduca in baza de date ce a votat ca sa nu mai poata vota a doua oara.eu unu...
Ultimul mesaj » MarPlo Vezi daca iti e de folos acesta: Ajax Voting Script (cu fisierele din arhiva voting_up_down_set_time.zip ), sau Ajax-PHP Rating Stars Script ....
-
» evident $results = mysqli_query($db_conx, SELECT * FROM fete WHERE id = '$id_fata' ORDER BY id DESC );
while($row = mysqli_fetch_array($results)) {...
Ultimul mesaj » MarPlo Nu stiu. Adauga si conditie WHERE cu ce vrei sa selecteze, incearca direct in PhpMAdmin diverse variante de Select, cu JOIN si vezi ce rezulta.
-
» evident Am un formulat intr-o pagina cu action tot la acea pagina.
Cum as putea sa fac ca atunci cand scriu ceva in formular si dau submit iar dupa ce dau...
Ultimul mesaj » MarPlo Acea optiune cu Resubmit Form sau Cancel e client side, o functie a brower-ului si nu cred ca se poate modifica prin vreun script.
Dar in php, dupa...
-
» davinci Buna,m-am apucat sa fac un script am creat indexu si m-am lovit de o problema nu stiu cum sa fac cand dai click pe un link de pe index sa duca la...
-
» evident Am o baza de date voturi cu urmatoarele coloane:
id, user, item, data
userul este userul care a votat si item este itemul pe care la votat.
data...
Ultimul mesaj » MarPlo Ca sa returneze mereu acelasi item cu numar egal de voturi, adauga si item la ORDER BY :
SELECT item, COUNT(item) AS nrvoturi FROM tabel WHERE...
-
» evident Are cineva o idee cum as putea sa fac urmatorul script:
Am un tabel unde am inserate prieteniile intre useri
are urmatoarele coloane: id, user1,...
-
» evident Salut,
Cum as putea sa selectez detalii dintr-un site de horoscop despre o zodie a unui user de la mine din site?
De exemplu userul Ion are in baza...
Ultimul mesaj » MarPlo La curs valutar site-ul bnr ofera o adresa catre un fisier in format xml cu datele valutare.
Pentru zodiac, vezi daca site-ul respectiv are un...
-
» evident Salut si multumesc pentru raspunsurile anterioare, m-au ajutat mult.
primesc niste erori in urmatoarele linii:
if(eregi( youtu ,$url) or eregi(...
Din versiunile php 5.3 si mai noi a fost scoasa functia eregi(), si poate fi inlocuita cu preg_match().
Exemplu:...
-
» evident Primesc eroarea :Warning: preg_replace(): Unknown modifier '(' in
Linia respectiva:
$text = preg_replace('([ () )(www. +)',
'\\1<a href=
Codul RegExp se adauga intre 2 perechi de caractere, in general: /.../ . Incearca asa:
$text = preg_replace('/([ () )(www. +)/i',...
-
» evident Salut,
Acum ceva timp am gasit pe net un script de genul wall asemanator cu facebook,
Problema e ca acel script e in mysql si eu vreau sa il fac sa...
Ultimul mesaj » evident Am rezolvat aici tot,
Am vazut pe un forum o problema asemanatoarea cu a mea.
Trebuia doar sa definesc $db_conex si $loadmore ca si variabile...
-
» evident Salut,
Cum as putea sa afisez zodia unui user dupa data de nastere inserata in baza de date?
O idee ceva?
Multumesc
Uite o fnctie care returneaza zodia dupa zi si luna. Trebuie doar sa preiei ziua si luna din acea data si apelezi cu ele functia....
-
» ionatan Buna ziua!
Am incercat sa preiau adresa paginii prin ajax in php si nu imi merge.
Am url mentionez ca videoclipuri, craciun-2012-alba-iulia nu sunt...
Ultimul mesaj » ionatan Asa este aveam nevoie de doua variabile. am reusit, cu ajutorul tau, multumesc mult :)
-
» Viruzzz Salut,
Cum as putea corecta acest code de mai jos sa mearga perfect?
In fiecare zi, exemplu 2014-06-19 19:08:37 ca in ziua urmatoare (2014-06-20...
Nu ma pricep la mysql events, dar poate iti e de folos tutorialul: How to Create Scheduled Events in MySQL
- Ca alternativa php, ar fi sa...
-
» alexinio3d Salutare .
Imi poate spune careva de ce primesc urmatoarea eroare la session ??
PHP Warning: session_start() : Cannot send session cookie - headers...
Din codul pe care l-ai adaugat nu se vede sa fie vreo problema, dar poate e legat si includere in alt fisier.
Ca raspuns general, eroarea...
-
» evident Salut, am codul:
<?php
$id_poza = $_GET ;
$Next = mysqli_query($db_conx, SELECT * FROM poze WHERE id > '$id_poza' ORDER BY id ASC LIMIT 1 );...
Ultimul mesaj » MarPlo Nu stiu de ce nu merge. Conform codului, daca nu exista $row pentru $id_next, atunci $id_next va avea valoare /ID-ul initial (1, sau care il pui...
-
» nutzu123 Salut!
Stie cineva vreo functie de criptare sau schimbare a link-ului? De exeplu am:
site.ro/upload/fisier.mp3
sau
site.ro/upload/videoclip.avi...
Vezi daca te ajuta functia din acest exemplu:
function crypt_decrypt($str, $mod) {
// function to encrypt /decrypt $str - ...
-
» ionatan Salut!
din pagina test_post.php vreau sa preiau adresa paginii
am incerca asa:
1.
$url_pagina = $_SERVER ;
echo $url_pagina ;
rezultatul este:...
Incearca asa:
$url_pagina = $_SERVER ; // /ajax-post/test_post.php
$url_dir = dirname($url_pagina) .'/';...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum