PHP - MySQL - XML
-
» CristianAlexandru17 Salut,
Ma tot chinui de 3 zile incoace sa validez manual o data (data nasterii).
Am incercat tot felul de metode dar nu-mi iese.
Codul meu arata...
Ultimul mesaj » CristianAlexandru17 Salut 'MarPlo',
Nu era necesar sa folosesc var_dump(), atata timp cat in PHP exista o functie foarte utila numita checkdate().
Multumesc pt...
-
» Capriciu <form action= bd_pnl.php method= POST >
<input type= checkbox name= bifeaza[] value= nume >Nume<br>
<input type= checkbox name=...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Fiind un numar nedefinit de checkbox-uri /coloane intr-un array, atat la adaugarea in sirul Select cat si la preluarea coloanelor selectate,...
-
» petos Salutare la toti...am o intrebare...tot caut deja de vre-o 2 zile...vreau sa trimit un email cu php si nu inteleg unde e problema:
sendmail.ini:...
Din ce stiu, ca sa trimiti email cu php folosind functia mail(), trebuie sa ai instalat si un server de mail, configurat sa lucreze cu php....
-
» adrian_ady Buna tuturor,
am o problema cu aceasta pagina care functioneaza (schimba parola si trimite mailul de confirmare) insa nu redirectioneaza corect, se...
Ultimul mesaj » adrian_ady Am incercat, nu merge. Intre timp am gasit o copie a site-ului facuta cu doi ani in urma cand totul era OK. Am confruntat paginile, setarile, pare...
-
» trif Buna ziua,
am si eu o mica prolema si nu stiu cum sa o rezolv.
Am de facut un select concatenat. cam asa:
$prefix='ps_'; <--- este valoarea...
Incearca asa;
$sqlo = 'SELECT * FROM '. $prefix .'product_lang
INNER JOIN '. $prefix .'product...
-
» Calinq Buna pe scriptul de mai jos, cum pot sa insersez checkbox cu selectare multipa. Am incercat cateva variante de pe stackoverflow.com daar fara...
Ultimul mesaj » Calinq Multumesc mult ptr promptitudinea si calitatea solutiei!
-
» cadou Am o problema, nu reusesc sa copiez ceva.
Atunci cand se inregistreaza cineva pe site vreau sa copieze o poza dintr-un folder in alt folder.
Am...
Dsca poza si fisierul php care face copierea e in: public_html/folder1/fisier.php , incearca asa:
$x = '001.jpg';...
-
» trif Buna ziua,
am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
vreau sa selectez ceva din mysql, dar ambele tabele au coloana cu denumirea name si nu...
Ar trebui sa mearga daca se specifica in Select numele tabelului si coloana care trebuie selectata ( nume_tabel.coloana ), ca alias.
De...
-
» patricia am incercat sa scriu urmatorul cod:
<?php
echo '
<script type= text/javascript >
var content='<a href= #...
Ultimul mesaj » MarPlo Ghilimelele simple adaugate in interiorul unui sir incadrat tot intre ghilimele simple trebuie precedate de caracterul backslash: \ .
Incearca asa:...
-
» patricia Daca in calea: C:\wamp\www pastrez niste imagini jpeg , cum pot face ca intr-un script php sa afisez o imagine, stiind ca sursa imaginii src, trebuie...
Ultimul mesaj » MarPlo De ce sa nu mearga?
Depinde ce valoare are $rows , daca lipseste extensia, se adauga prin concatenare sir (cu punct . ).
Php genereaza si transmite...
-
» trif salut,
am o intrebare, cum introduc un site in site-ul meu?
adica in pagina principala sa fie o sectiune unde preia site-ul care vreau, cu totul....
Ultimul mesaj » MarPlo Cel mai simplu, cu <iframe> in html.
Sau in php, cu:
echo file_get_contents('adresa_pagina');
Sau prin php cUrl .
Oricum, nu preia...
-
» julian Colectez în fiecare zi fisiere într-un anumit foder. Vreau să am în folderul de colectare doar fisierele adunate din ultimele 30 de zile, pe cele mai...
Ultimul mesaj » julian Am înţeles şi îţi mulţumesc pentru ajutor, acum scriptul merge. Îl bag in cronjobs şi am mai scăpat de o grijă :)
Tu ar trebui să trăişti veşnic!...
-
» crissti777 Vreau sa fac un script si am nevoie sa aflu ip-ul celor ce dau click pe un anumit link insa nu pot sa inteleg (pt ca am gasit ceva in tutoriale), cum...
Ultimul mesaj » MarPlo In general, pe localhost adresa ip este 127.0.0.1 , dar e setata in programul pe care-l folosesti (cred ca XAMPP) sa o returneze ::1.
Chiar daca o...
-
» trif Buna seara,
Care ar fi cea mai simpla metoda de a adauga, actualiza sau sterge mai multe rezultate dintr-o baza de date MySQL, care sa fie simplu...
Ultimul mesaj » trif Multumesc pentru raspuns, ceea ce mi-ati zis eu stiu.
Ceea ce ma interesea este insert, add, delete cu variabile.
Cu stima trif
-
» ionatan Buna,
Ma tot chinui de cateva zile si nu ii dau de capat, va rog sa ma ajutati.
in tabeulul cu utilizatori am mai adaugat o coloana data_materii de...
Ultimul mesaj » ionatan Am rezolvat problema
caracterul de incheiere a liniei de cod, punct si virgula (;) la echo $ziua de la value . nu contreaza, merge si cu si fara......
-
» trif Salut
Am si eu mica problema si nu am reusit cum sa o rezolv.
Am un tabel in bd cu host, user, pass si bd si doresc ca sa le selectez pentru...
Ultimul mesaj » trif Salut, ms de raspuns.
Merge sa te loghezi simultan la mai multe conexiuni. Stiu asta din propria experienta deoarece am diverse magazine care le...
-
» trif Salut,
Am 3 magazine pe 3 domenii diferite si 3 cpanel-uri diferite dar pe acelasi server (dar sa zicem ca s-ar putea sa fie si pe servere diferite)...
Din ceea ce stiu, doar teoretic, daca vrei sa folosesti aceleasi date pentru mai multe site-uri, se creaza o singura baza de date pe un...
-
» petos define( DB_HOST , localhost );
define( DB_LOGIN , gicu );
define( DB_PASSWORD , gicu );
define( DB_NAME , super );
...
Cel mai simplu si indicat e ca atunci cand utilizatorul se logheaza, sa salvezi intr-o sesiune id-ul lui din users , apoi se foloseste acel id...
-
» petos Salutare am si eu o dileme referitoare la o situatie:
am 2 tabele
users
id
login
password
I intrebare : La...
Daca vrei sa asociezi mesajele din al doilea tabel cu utilizatorii din 'users', e necesar ca intr-o coloana din messages sa ai id-ul...
-
» assus Multe informatii din limbajul php le-am cules de pe acest site. Nu ma consider un guru in acest limbaj si de aceea apelez la cunostiintele voastre...
Ultimul mesaj » MarPlo Probabil ca ai omis sa treci primul array cu valori in argumentul array pentru al treilea parametru, $re.
Vezi daca iti e de folos varianta de la...
-
» Calinq Pe codul de mai jos, de ceva timp ma lup sa imi inserez in scrip, FILE UPLOAD (1-n fisiere, pdf, jpg, doc, docx rar win etc. )
Mentionez ca am citit...
Ultimul mesaj » Calinq Pe acest cod incerc sa adaug scriptul de php file upload. V-am atasat varianta bruta a scriptului fara operatiile mele facute pe ele. Mai incerc in...
-
» Calinq In speranta de a primii un raspuns.
Am nevoie de un scrip php prin care sa-mi gerenerze in continuu un nr. cod...
Ca sa ma fac inteles:
Dupa ce...
Ultimul mesaj » MarPlo Da, titlul subiectului sa corespunda cu problema din el.
-
» crissti777 Salutare!!
Vreau ca datele din baza de date sa fie afisate intr-un tabel de genul asta:
<table>
<tr>
<td>urlpoza</td>...
Ultimul mesaj » MarPlo E mai asimplu fara tabel. Adaugi link-urile cu poza intr-un <div>, iar dupa fiecare doua poze un <br>.
Incearca asa:
<?php...
-
» trif Buna seara,
M-am tot uitat pe net cum se fac sitelink-urile si nu stiu cum.
Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.
Cu stima Trif
Daca te referi la asa numitele Bookmark Site in care utilizatori creaza si adauga liste cu site-uri favorite, se creaza un script de...
-
» crissti777 Salutare....
Am citit ceva despre bazele de date, ma descurc oarecum cu crearea si extragerea datelor din ele si acum vreau sa invat si cum se pot...
Ultimul mesaj » crissti777 OK incerc acum, acele variabile care au @ dadeau eroare pt ca imi spunea in pagina ca nu sunt gasite, cu toate astea existau si functionau in cadru...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum