PHP - MySQL - XML

1. » alexlemnean
    Salut. Ma chinui de cateva zile sa creez un script care sa permita inserarea datelor dintr-un formular pe site. Mai exact vreau ca atunci cand...
    Ultimul mesaj » steell
    Datele nu raman salvate pentru ca functia file_put_contents() inlocuieste tot continutul fisierului cu cel nou. Daca vrei sa adaugi continut nou...

2. » cadou
    Cum distrug sesiunea unui anumit utilizator ?
    Am creat un buton special penttru admin, si unul special pentru utilizator pentru a-si sterge contul!...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Nu poti sa distrugi cu unset() o sesiune creata pe alt browser (de alt utilizator), fiindca nu poti accesa $_SESSION daca acea sesiune nu e...

3. » MelecaCristian
    Buna, am observat ceva tare aiurea si nu stiu de ce se intampla asta, ma loghez in contul meu apoi daca doresc sa adaug o postare isi pierde...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca problema nu e de session_start() la inceputul fisierului php, incearca in .htaccess redirect de la adrese cu www la fara www.
    Din ce...

4. » cata1241
    Am si eu un script pentru search in baza de date si vreau sa introduc si paginare dar nu reusesc ma puteti ajuta si pe mine uitati aici scriptul...
    Ultimul mesaj » cata1241
    Salut m-am uitat acolo dar nu stiu cum integrez in scriptu meu ca sa functioneze la fel dar sa aiba paginare mai incerc....

5. » alexinio3d
    Am codul acesta :
    // Variabile-----------------------
    if(!isset($_POST )){ 
        $search = htmlspecialchars($search);
    } else { 
        $search = $_POST...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu stiu ce e la linia 24, sau cum ai aplicat codul. Dar uite un exemplu pe care-l poti testa, sa intelegi cum functioneaza si sa aplici functia...

6. » mpadaniel
    Salut;
    Ma poate ajuta careva sa modific acest script in asa fel sa preia din baza de date doar 10 informatii iar pe celelalte sa le pot selecta prin...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Pentru asa ceva iti trebuie script /clasa php de paginare. La pagina: Scripturi PHP MySQL gasesti doua scripturi de paginare.
    Pe forum mai...

7. » mpadaniel
    Buna ziua;
    Am creat un mic script php prin care utilizatori adauga niste informatii salvandu-se in db, iar intr-o alta pagina sunt afisate.
    Codul...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Codul asta:
    echo ' <a href= pagina.php?id='. $row  .'  title= '. $row  .' >mai multe detalii ...</a>'; 
    Se adauga acolo unde vrei sa...

8. » mpadaniel
    Salut membrii, marplo.
    Se cateva zile am inceput sa modific un script php pe care vreau sa il securizez.
    Scriptul contine un formular de adaugare...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Cred ca problema este explicata cam vag; personal nu am inteles ce anume sa securizezi.
    Datele din formular, transferul lor, preloarea lor in...

9. » alexinio3d
    Cum pot face sami afiseze pe patru coloane produsele?
    Am incercat cu codul acesta :
    $sql = mysql_query(...
    Ultimul mesaj » tycyssg
    Cu placere , ma bucur ca te-am ajutat

10. » alingol4nu
    Salut,
    Stie cineva de ce nu pot cauta cuvinte pe site gen: i'm good .
    In script am cauta.php , search.php si daca adaug un javascript imi cauta,...
    Ultimul mesaj » alingol4nu
    M-am uitat si acolo, si pe alte site-uri, dar nu inteleg cum se face. Ce trebuie sa scriu mai exact?

11. » MelecaCristian
    Buna, nu stiu daca functia in include se pot tasa si variabile GET.
    Am cautat pe internet si mi-a returnat rezultatul de la COD 2, dar tot nu imi...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Din ce stiu, functia include() va include in script codul din fisierul specificat, fara sa transmita ceva la acel cod din fisier, cum ar fi...

12. » k0rupe
    Salut marplo
    Cum asi putea imediat dupa ce fac o plata prin paypal sa imi insereze un cod in baza de date.
    Cu generarea codului am rezolvat as:...
    Ultimul mesaj » k0rupe
    Dupa ce fac plata prin paypal ma redirectioneaza catre:
    site.ro/paypal/thank_you.php?action=success
    Dar in loc de:
    <div...

13. » MelecaCristian
    Buna ziua, am si eu o problema cu acest script:
    <?php
    function parseWord($userDoc) 
    {
        $fileHandle = fopen($userDoc,  r );...

14. » alexinio3d
    Cum as putea face sa-mi recunoasca aliniaturile din bazav de date fara sa mai pun codul <br /> ?
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Asta tine de design, nu de programare. Pentru design trebuie sa pui continutul (sau si parti din el) in tag-uri HTMLL cu selectori CSS (id, class),...

15. » MelecaCristian
    Buna,
    Am si eu o problema, nu reusesc sa fac link-uri Next Prev, pentru date dintr-un fisier txt. Nici nu stiu functia ce recunoaste liniile...
    Ultimul mesaj » MelecaCristian
    Da m-am descurcat, multumesc mult Marius.

Pentru cei ce intampina aceiasi problema ca si mine, uite scriptul :D
    <?php...

16. » icxtream
    Va salut din nou, revin cu o noua problema !
    Am acest script de adaugare in baza de date de produse , ideea este ca eu acum ca sa afisez niste poze...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Poti sa folosesti acest cod pentru redenumire fisiere dintr-un director, in ordine numerica de la 1 pana la numarul de fisiere din acel director....

17. » icxtream
    Salutare,
    Am scriptul urmator , e o pagina de adaugare produs in baza de date; acum ce vreau eu este ca la detalii dupa fiecare ; sa sara pe radul...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca asa. In codul de afisare din pagina cu detalii:
    <tr>
      <td style= width:200px;...

18. » snd
    Cum as putea sa fac un sistem de rating intr-un script php? Mai exact, sa imi apara o valoare din tabel care initial e 0 si apoi prin ceva JavaScript...
    Ultimul mesaj » steell
    Banuiesc ca vrei ceva de genul:
    coursesweb.net/php-mysql/voting-up-down-script-ajax_s2
    Sau:
    tutorialeweb.net/php/script-vote.php

19. » alexinio3d
    Cum pot face sa numi dea din prima aceasta eroare deoarece prima data cand accesez link-ul imi da aceasta eroare si cand dau reload imi arata cum...
    Ultimul mesaj » alexinio3d
    Multumesc pentru raspuns.
    Am adaugat functia isset(), dar nu a fost pusa unde trebuia sa verifice daca ii setat sau nu lang .

Iti multumesc si...

20. » cadou
    Am vazut pe net tot felu de site-uri gen ora exacta, dar nu stiu cum preia ora din calculator ca sa iti zica daca ceasul e inainte , inapoi sau...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Ora din calculatorul utilizatorului se poate prelua cu JavaSdcript, obiectul Date().
    Un astfel de script se face cu Ajax.
    Se preia cu JavaScript...

21. » cadou
    Deci problema e asa:
    Daca cineva tasteaza .../mesaje-Dragoste.php' sau .../mesaje-DrAgOsTE.php da eroare, dar daca scrie: ..../mesaje-dragoste.php...
    Ultimul mesaj » cadou
    Am rezolvat problema.
    Pana la urma am facut un array , ceva cu strtolower(), si am reusit ce vroiam.

22. » cipriand
    Am gasit codul acesta pe site la dvs.
    <?php
           if(isset($_POST ))
           {
           $uploadpath =  imagini/...
    Ultimul mesaj » cipriand
    A mers , va multumesc din suflet , sunt lucruri care le inveti dar fara un pik de ajutor ... uf ... mercic !

23. » cata1241
    Buna ziua tuturor
    Sunt un incepator in domeniul programrii web, dar am reusit sa invat cat de cat php si mysql(html si css am invatat deja.
    Am...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut,
    Nu ai specificat exact unde anume in ceea ce vrei sa faci nu te descurci?
    Odata ce ai utilizatorii inregistrati in baza de date, faci un...

24. » cadou
    Am o problema cu un cod scris de mine.
    Deci am in tabel 'vot-plus' INT 'vot-minus' INT
    $total = vot-plus - vot-minus
    Chestia e ca nu afiseaza...
    Ultimul mesaj » cadou
    Mersi ca m-ai luminat, nu stiam ca se pot face si operatii in cereri.
    Mersi de luminare si sper sa nu mai fie probleme la acest capitol, daca e ceva...

25. » mpadaniel
    Salut
    Pentru inceput vreau sa multumesc creatorului acestui site si utilizatorului sau utilizatorilor ce posteaza articole pe site.
    De multa vreme...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Se poate crea cu php-mysql un site asa cum vrei, cu utilizatori care pot adauga /edita postari, si panou de administrare pentru Admin. Dar...

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum